Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Sucs naturals

Begudes 100% naturals, fresques, plenes de vitamines i sense sucres afegits.

Vosaltres decidiu: quan i on vulgueu!

Aquesta primavera seguim gaudint dels nostres sucs naturals, perfectes per assaborir en qualsevol lloc i moment: Leith i Pigalle

Els experts recomanen consumir 5 peces de fruita i hortalisses al dia per seguir una dieta saludable. Tot i així, moltes vegades ens trobem que el ritme frenètic del nostre dia a dia no ens permet preparar plats que incloguin totes les dosis recomanades.

Receptes d’elaboració pròpia, elaborades amb combinacions de fruita i verdura que lliguen a la perfecció, tant en sabor com en aportació de propietats per al nostre organisme: en el Leith hi predomina el sabor de la col kale i el cogombre i en el Pigalle la combinació de pinya i cúrcuma.

No hi ha excuses per no cuidar-se!

Tots els nostres sucs s’elaboren seguint el procediment cold press. Les dues propostes són molt diverses en sabor però tenen diversos atributs en comú: són naturals, fresques, plenes de vitamines i sense sucres afegits. A més, són aptes per a tothom perquè són lliures de gluten i aptes per a vegans, a excepció del suc Pigalle.

Elaboració: el cold press i el cold brew

Tots els nostres sucs s’elaboren per cold press, que significa que s’obtenen per pressió hidràulica en fred. És un procés que permet extreure pràcticament la totalitat de vitamines i nutrients de les fruites i verdures. El resultat és un suc 100% natural, d’alta qualitat i ric en vitamines que ens permet gaudir d’un sabor intens a la vegada que ens cuidem.

A diferència de les altres tecnologies d’elaboració convencionals, la màquina de pressió en fred actual no tritura la fruita sinó que la premsa per extreure-li tot el suc. Aquest procediment minimitza l’oxidació dels aliments i permet conservar al màxim els nutrients.