Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Rosso

La que mai falla


ELS INGREDIENTS

  • Bacon d’elaboració pròpia
  • Pernil dolç
  • Salsa de tomàquet
  • Mozzarella

Una recepta feta a mà, amb massa italiana tradicional, recoberta d’una base de tomàquet natural i formatge mozzarella. La completem amb unes tires de bacon cruixent d’elaboració pròpia i daus de pernil dolç, que hi aporten més consistència i reforcen el gust de la recepta.

El resultat és una pizza cruixent, contundent i molt saborosa, gràcies a l’ingredient estrella del plat: el clàssic bacon de Viena, elaborat als nostres obradors. Una recepta dirigida als vienesos amb gust pel que és bo.

Autèntica pizza italiana

La nova Pizza Viena és una autèntica pizza italiana, elaborada de manera tradicional, com en les millors pizzeries, i amb els millors ingredients seleccionats: farina de qualitat, mozzarella fresca, base de tomàquet natural, oli d’oliva i els millors toppings.

Abans d’arribar als nostres locals, les pizzes passen per un període de maduració (entre 2 i 6 graus) de 48 hores, seguit d’un altre de fermentació a temperatura ambient de 12 hores. Es cobreix amb una base de tomàquet natural molt suau i amb mozzarella 100 %. Les barres de mozzarella, produïdes setmanalment, es ratllen al mateix moment per aconseguir més naturalitat i una textura de fil molt elàstica. Per acabar, es cou en un forn de pedra refractària, com si fos un forn de llenya.

Gràcies al procés d’estirament manual, la pizza té una forma artesanal allargada i ovalada, que ens recorda la clàssica pizza alla pala. Es tracta d’un format més desenfadat i informal que servim en un envàs especial, ideal per al consum individual, per compartir amb la família o els amics durant una sopar d’estiu improvisat.