Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Prinz

Arriba la frankfurt revolution


ELS INGREDIENTS

  • Frankfurt d’elaboració pròpia
  • Formatge Emmental
  • Ceba cuita
  • Bacon cruixent
  • Salsa de mostassa

El Frankfurt és tot un gènere culinari sempre obert a reinventar-se. El que va començar com una recepta de carrer, ara el trobem com una proposta gastronòmica més.

Aquest hivern reinterpretem el nostre clàssic Viena, amb un nou format i una combinació d’ingredients més moderna i atrevida. El Prinz sorgeix de la combinació de les tendències del carrer amb ingredients seleccionats: frankfurt d’elaboració pròpia, formatge raclette fos, ceba cuita, bacon cruixent i salsa de mostassa. Qui no té ganes de provar-lo?

EL PRINZ ÉS L' ESTRELLA DE LA CARTA D' HIVERN (I SERÀ LA DE L' INSTAGRAM).

L’ingredient principal és el nostre frankfurt elaborat amb la carn de les millors vedelles i porcs, condimentada amb espècies i embotida en budell natural. L’acompanyem amb ceba cuita i formatge de raclette, un semicurat originari de Suïssa, que aporta esponjositat a cada mossegada. I tot, fornejat.

Un cop fora del forn, ho completem amb salsa de mostassa de recepta pròpia, disposada en zig-zag, i hi afegim el topping final: bacon cruixent, que elaborem fumant-lo i curant-lo a l’estil tradicional, i que aporta un gust inconfusible a la recepta.

Però el Frankfurt és de Frankfurt o de Viena?

El Frankfurt és típic de la gastronomia germànica i, en concret, sí, de la ciutat de Frankfurt, on ja existia la recepta (de carn de porc) des de l’edat mitjana.

Ara bé, la salsitxa elaborada amb vedella i porc, no va néixer fins al 1805, quan Johann Georg Lahner, carnisser de Frankfurt, es va traslladar a treballar a la capital austríaca i va crear la nova recepta combinant ambdues carns, els famosos frankfurters, també coneguts com a salsitxes de Viena.