Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Piri Piri

Reformulem la recepta del Piri-piri i et convidem a viure un nou viatge sensorial!


ELS INGREDIENTS

  • Pit de pollastre adobat
  • Guacamole
  • Formatge Emmental
  • Ceba cuita
  • Tomàquet madur
  • Salsa Piri Piri
  • Pa rodó d’elaboració pròpia

A partir dels vostres suggeriments i les nostres inquietuds, reformulem la recepta del Piri Piri, un tall rodó de pollastre adobat amb salsa piri-piri, formatge emmental, tomàquet madur, ceba cuita i guacamole, ingredients que servim dins el nostre pa rodó d’elaboració pròpia. La combinació dels ingredients ofereix un resultat d’allò més gustós i consistent, ideal per als àpats principals.

La tendror del pollastre adobat combina a la perfecció amb el formatge emmental, el tomaquet i la ceba cuita, mentre que el guacamole hi aporta un punt de melositat i frescor, i el piri-piri, un toc picant que embolcalla tota la boca.

Una nova recepta amb pollastre adobat i guacamole.

El singular sabor del filet de pollastre s’aconsegueix amb una mescla d’espècies dissenyada per condimentar i aconseguir el sabor característic de l’adob intens i molt aromàtic.

El resultat final és una recepta que destaca per un sabor picant i especiat i unes textures perfectes. Et convidem a tastar-la!

Piri-piri

La salsa piri-piri és la protagonista de la recepta. El piri-piri, un ingredient indispensable a qualsevol casa portuguesa, va arribar a Portugal a través de les seves colònies africanes. S’elabora amb una mescla de xili amb pebre vermell, coriandre i pebre de Caiena, entre altres espècies. N’és el resultat una salsa cremosa amb un lleuger toc picant, que mostra la influència dels nous ingredients vinguts de les colònies, que es van introduir a la gastronomia del país. De fet, el nom deriva directament de la llengua suahili: piri-piri significa ‘pebre-pebre’.

TOMPAGENET ON VISUAL HUNT / CC BY-SA
WIKIMEDIA

Exploradors portuguesos

La cultura, la cuina i els costums dels portuguesos no serien el mateix sense tot el que van aportar els exploradors portuguesos a través de les seves expedicions marítimes. Des del segle xiv, els portuguesos van començar a navegar per aigües d’arreu del món. Tot i així, no va ser fins als segles xv i xvi que van començar els anomenats descobriments portuguesos, una sèrie de viatges marítims i exploracions que van tenir lloc entre el 1418 i el 1543.