Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Patates Uppsala

Les patates més sueques


ELS INGREDIENTS

  • Patates fregides a grills
  • Maionesa de mostassa d’anet

L’origen de la recepta i reinterpretació

La mostassa d’anet és una de les salses més populars de la gastronomia escandinava, i aquest hivern al Viena ens hi inspirem per idear una nova salsa per a les patates patates a grill: la maionesa de mostassa d’anet.

Es tracta d’una nova salsa recepta pròpia, cremosa i untuosa com una maionesa, però a la vegada amb el punt especiat propi de l’anet.

L’acompanyament perfecte per a qualsevol àpat, i segur que l’encerteu si les poseu per compartir al mig de la taula amb tots els vostres!

L’anet

L’anet és una herba aromàtica de la que se n’aprofiten les fulles, les llavors i les flors. Les fulles, concretament, s’utilitzen molt per cuinar i la cuina escandinava n’és un bon exemple per l’extens ús que en fan. És un ingredient clau a l’hora d’elaborar gran part dels plats tradicionals de la seva gastronomia, molts d’ells nascuts segles enrere de la necessitat de conservar els aliments en un clima extrem com és el seu; és per això que els ingredients fumats, marinats, assecats i adobats són molt representatius de la seva cuina.

L’anet és tan popular que és present en molts d’aquests processos i el trobem en plats com el salmó marinat, el cranc en salmorra, les sardines i arengades adobades, els cogombres en conserva, salses,… i fins i tot en branca com a decoració de molts plats.