Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

MANGO LAK

El complement del teu àpat healthy


ELS INGREDIENTS

  • Iogurt natural
  • Daus de mango
  • Melmelada de mango

Aquesta temporada us proposem un nou iogurt amb fruita, una manera més saludable d’enriquir les nostres postres.

Aquesta recepta tan saborosa fusiona la textura cremosa del iogurt, el toc del mango fresc i la melositat de la melmelada de mango. Es tracta d’una combinació nutritiva que reuneix tots els beneficis del iogurt i la fruita.

La polpa del mango, de color groc ataronjat, és sucosa, suau i refrescant, i té una dolçor molt agradable i un perfum realment embriagador. El mango destaca per l’alt conjunt de nutrients i substàncies antioxidants que es troben en la seva composició. El seu elevat contingut en fibra, a més, ajuda a la digestió.

Una manera divertida d’acabar el teu dinar

Gaudir d’unes postres delicioses no ha de ser forçosament incompatible amb fer una dieta equilibrada que ens ajudi a afrontar la jornada. Aquest vaset de iogurt amb mango és una bona opció per a tots els qui no volen renunciar ni al dolç ni a cuidar la seva alimentació i, molt menys, renunciar al sabor. Conté poc greix i una quantitat de sucre moderada, i alhora ens aporta tot el calci i les proteïnes del iogurt, i una bona quantitat de vitamines.

Sigui per prendre’l a l’hora d’esmorzar, com a postres o pel camí, el nostre cos sempre ens ho agrairà. I la nostra ment també!