Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Llet d’arròs

Una llet vegetal molt digestiva.

Refrescant, lleugera i nutritiva

En els darrers anys, han aparegut noves tendències en alimentació i salut, entre les quals destaca el consum de begudes vegetals com a substitutives de la llet animal. Aquestes begudes són una alternativa ideal per a totes les persones que els costa digerir la llet de vaca o bé prefereixen no consumir llet provinent d’animals.  

Les begudes alternatives de les quals parlem, s’elaboren amb diferents ingredients: amb cereals, com l’arròs o civada; amb fruita seca, com les ametlles; o amb llegums, com la soja. Al Viena apostem per la llet d’arròs. És una beguda 100% vegetal que s’obté de la fermentació dels grans d’arròs mòlts i que destaca per ser una de les llets més digestives.

És una beguda energètica i de fàcil digestió.

La llet d’arròs no conté cap tipus de sucres afegits, sinó que els que conté són els naturals i propis dels grans del cereal. A la vegada, és una beguda baixa en greixos saturats i energètica perquè té un alt contingut d’hidrats de carboni i és rica en vitamina B i D. Una llet amb sabor refrescant i textura lleugera, ideal per acompanyar una bona tassa de cafè.