Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

LES HAMBURGUESES

Llestes per gaudir!

La Tartufata

Ens inspirem en la gastronomia italiana per presentar-vos la Tartufata, una hamburguesa d’elaboració pròpia amb ingredients selectes.


ELS INGREDIENTS

  • Pa rodó d’elaboració pròpia
  • Hamburguesa 100 % de vedella d’elaboració pròpia
  • Crema de tòfona
  • Formatge Brie
  • Ceba cuita
  • Xampinyons

De gla

Elaborada amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals.


ELS INGREDIENTS

  • Pa rodó d’elaboració pròpia
  • Hamburguesa 100% vedella d’elaboració pròpia
  • Espatlla ibèrica de gla
  • Ceba cuita
  • Formatge Brie

Piri Piri

El singular sabor del filet de pollastre s’aconsegueix amb una mescla d’espècies dissenyada per condimentar i aconseguir el sabor característic de l’adob intens i molt aromàtic.


ELS INGREDIENTS

  • Pa rodó d’elaboració pròpia
  • Pit de pollastre adobat
  • Guacamole
  • Formatge Emmental
  • Ceba cuita
  • Tomàquet madur
  • Salsa Piri Piri

Oxbridge

Una recepta amb hamburguesa i bacon propis que elaborem a la nostra fàbrica seguint processos tradicionals. Recepta anglosaxona reinterpretada al nostre estil.


ELS INGREDIENTS

  • Bacon d’elaboració pròpia
  • Hamburguesa 100% vedella d’elaboració pròpia
  • Ou
  • Espinacs frescos
  • Tomàquet
  • Maionesa de pebres
  • Pa rodó d’elaboració pròpia

Elaboració pròpia

Hamburgueses

Elaborem les nostres pròpies hamburgueses amb carn 100% bovina de mascles d’entre 12 i 24 mesos. És una carn saborosa, tendra i que té poc greix. El procés d’elaboració tradicional, la composició natural i el gramatge de 130 grams fan que la nostra hamburguesa sigui un producte premium, amb gran sabor i contundència.

Pa rodó

Una de les nostres tradicions més arrelades és el procés de producció i fermentació del pa. La farina prové d’antics molins amb més de tres generacions d’experiència i la combinem per aconseguir una barreja feta, com a mínim, amb cinc varietats de blat.

Els nostres pans rodons són el millor aliat de les hamburgueses que elaborem també a la nostra fàbrica.