Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Hamburguesa Oxbridge

Recepta anglosaxona reinterpretada al nostre estil


ELS INGREDIENTS

  • Hamburguesa 100% vedella d’elaboració pròpia
  • Ou
  • Bacon a la planxa d’elaboració pròpia
  • Espinacs frescos
  • Tomàquet
  • Maionesa de pebres
  • Pa rodó d’elaboració pròpia

L’origen i la història de la recepta

Aquesta recepta s’inspira en les universitats d’Oxford i Cambridge, les més antigues de Gran Bretanya; tot i que l’origen de l’hamburguesa s’ubica a la ciutat d’Hamburg, coneguda per acollir un dels ports més importants d’Europa. Va ser a través del port i del sorgiment de noves rutes transatlàntiques amb parada als ports anglesos quan, la famosa recepta de l’hamburguesa va introduir-se a Gran Bretanya.

El seu nom “Oxbridge” prové del sobrenom amb el que es coneix popularment a les dues universitats d’Oxford i Cambridge.

No podem parlar d’Oxbridge sense esmentar que aquestes dues universitats protagonitzen la regata universitària més popular d’Europa. Es tracta d’una regata que es celebra anualment entre tripulacions de vuit remers de les dues universitats al riu Tàmesis, a Londres. Aquest esdeveniment, que reuneix a milers d’espectadors cada any, va néixer el 1829, quan un estudiant de Cambridge va enviar una carta a un amic seu d’Oxford per reptar a la universitat a fer la regata. Avui en dia, és un dels duels més esperats pels estudiants d’ambdues ciutats.

La reinterpretació del Viena

És una de les nostres receptes estrella. Elaborada amb 130gr de vedella (coll d’agulla, una de les parts més nobles de la vedella) d’elaboració pròpia, combinada amb bacon a la planxa també d’elaboració pròpia, ou, tomàquet i espinacs. Tots els ingredients s’acompanyen amb maionesa al pebre que aporta un lleuger to picant i atorga amorositat a la recepta.

La combinació dels ingredients ofereix un resultat d’allò més gustós i consistent, ideal per a àpats principals.

Una recepta amb hamburguesa i bacon propis que elaborem a la nostra fàbrica seguint processos tradicionals.