Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Hamburguesa Cottage

Una recepta senzilla plena de sabor


ELS INGREDIENTS

  • Hamburguesa 100% vedella i d’elaboració pròpia
  • Espinacs frescos
  • Tomàquet
  • Ceba cuita
  • Formatge Emmental
  • Pa rodó d’elaboració pròpia

L’origen i la història de la recepta

Aquesta recepta neix després d’un viatge per l’Anglaterra més rural; tot i que l’origen de l’hamburguesa s’ubica a la ciutat d’Hamburg, coneguda per acollir un dels ports més importants d’Europa. Va ser a través del port i del sorgiment de noves rutes transatlàntiques amb parada als ports anglesos quan, la famosa recepta de l’hamburguesa va introduir-se a Gran Bretanya.

Per a aquesta recepta ens inspirem en l’univers rural i boirós de l’interior d’Anglaterra; en les antigues granges i les actuals cases de camp. Allà on les receptes tenien com a ingredients el que donava la terra; ja fos llet i carn del bestiar o verdures de temporada collides de la terra.

Una recepta de gran sabor i consistència elaborada amb carn pròpia, seguint processos tradicionals.

La reinterpretació del Viena

L’hamburguesa Cottage és el resultat de combinar una hamburguesa de 130gr de vedella (coll d’agulla, una de les parts més nobles de la vedella) d’elaboració pròpia amb espinacs frescos, tomàquet i ceba cuita, tot amorosit amb el fos del formatge emmental. La unió d’aquests ingredients ofereix una recepta natural, molt saborosa, fresca i completa.

El nom de la recepta s’inspira en l’Edat Mitjana, quan a la part rural del Regne Unit hi havia grans granges distribuïdes per tot el país i que amb el pas del temps i la industrialització van anar desapareixent. A dia d’avui encara perdura un element distintiu d’aquestes antigues granges: els cottages; el que entendríem com els habitatges dels masovers.