Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Gelats

I gelati essenziali.


ELS NOSTRES SABORS

  • Maduixa
  • Vainilla
  • Xocolata

Sense dubte, el producte indispensable de cada estiu són els gelats. Per això, des del Viena volem que gaudiu de tot el sabor autèntic italià en una terrina de gelat cremós i gustós, ideal per assaborir de postres o com a caprici per berenar. 

  • Xocolata Kingston: una temptació pels amants de la xocolata fet amb el millor cacau.
  • Maduixa: refrescant sorbet elaborat amb una selecció de maduixes de qualitat que aporten una gran dolçor natural.
  • Vainilla: el sabor de sempre amb una aroma intensa i singular.

Els gelats són els aliats perfectes dels estius. Productes exquisits per assaborir en qualsevol moment del dia.

Una recepta amb més de 500 anys d’història

El gelat és una recepta que va néixer fa més de 500 anys a Itàlia però que es va comercialitzar i popularitzar a París.

El gelat, tal i com el coneixem avui en dia, es va elaborar per primera vegada a Florència el 1500. Cosimo I de’Medici, el I Gran Duc de la Toscana, va encarregar a un artista florentí d’organitzar unes festes especials que poguessin sorprendre el rei d’Espanya. Va ser aleshores quan va néixer la recepta d’unes cremes gelades elaborades amb una espècia recent arribada dels Emirats: el sucre. La recepta va ser tot un èxit!

*Checco* via Visual hunt / CC BY-SA

Anys després, el 1650 a Palerm (Sicília) va néixer Francesco Procopio dei Cotelli que va passar a la història per ser el primer en comercialitzar els gelats i ho va fer a París, al primer cafè de la capital parisenca que va fundar ell mateix sota el nom de “Cafe Procope”.

Tot això va ser gràcies que el rei Lluís XIV, que va donar a Procopio unes llicències reials especials per l’elaboració d’ “aigües gelades” (granissats) amb fruita, flors d’anís, canyella, llimona, flors de taronger, maduixes i cremes gelades. La rebuda del gelat va ser tan exitosa que es va expandir ràpidament per tot Europa.