Explora la carta
Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.
Flauta Norvègia
Combinació de sabors frescos i lleugers

ELS INGREDIENTS
- Salmó fumat
- Ou dur
- Espinacs frescos
- Maionesa de mostassa d’anet
- Pa de flauta d’elaboració pròpia
L’origen i la història de la recepta
Aquesta recepta ens trasllada a Noruega i al mar del Nord; a les seves aigües fredes i cristal·lines, als seus rius i fiords. El protagonista indiscutible i més conegut de la gastronomia noruega és el salmó, present a molts plats de la seva cuina però cuinat de manera diferent: al forn, a la brasa, marinat, fumat, en tàrtar, etc.
Tant si és fumat com marinat, a Noruega acostumen a acompanyar el salmó amb una salsa de mostassa amb anet, de sabor suau que matisa el sabor fort del salmó.


La reinterpretació del Viena
Elaborem la flauta Norvègia amb salmó fumat de primera qualitat, d’origen noruec, acompanyat d’ou dur, espinacs i seguint la tradició noruega, amb una salsa de mostassa d’anet que li dóna un toc dolç.
Tastar-la és viatjar a Noruega, el país del salmó per excel•lència.
Una flauta de pa cruixent que contrasta amb la textura cremosa del salmó i l’ou dur amb mostassa d’anet, una combinació de sabors frescos i lleugers.