Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Flauta d’ibèric de gla

El millor entrepà del món segons The New York Times


ELS INGREDIENTS

  • Espatlla ibèrica de gla curada seguint els mètodes tradicionals
  • Pa de flauta d’elaboració pròpia

L’origen i la història de la recepta

La clau d’aquesta recepta radica en la seva senzillesa: dos ingredients excel·lents, el pernil ibèric de gla i el pa de flauta, que combinats formen un entrepà de 10.

La curació dels pernils es remunta a l’època romana, quan ja es realitzava la matança del porc i ja es consideraven les espatlles i els pernils com les parts més valorades de l’animal i només accessibles per les persones de classe social més alta.

Al Viena respectem el producte i seguim processos de curació tradicionals per obtenir unes espatlles de sabor inigualable. Es seleccionen a mà una per una i es vigilen durant mesos i mesos per tal d’assegurar-nos que el procés de curació és realitza de manera òptima.

La reinterpretació del Viena

Aquesta recepta és, sense dubte, l’entrepà amb més reconeixement de la nostra carta. El crític gastronòmic Mark Bittman va publicar un article al diari The New York Times on qualificava el nostre entrepà d’ibèric com, probablement, el millor entrepà del món.

Elaborada amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals.

El pernil, autèntica espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals, es serveix amb pa de flauta recent fet i sucat amb tomàquet. Les flautes fermenten cada dia de 18 a 24 hores a l’establiment i es couen allà mateix cada dues hores. El resultat és una autèntica flauta daurada i cruixent, sempre a punt.