Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

FISCH

Salmó a tot color!


ELS INGREDIENTS

  • Salmó fumat
  • Mango
  • Cigrons
  • Pipes de carbassa
  • Mesclum
  • Hummus
  • Vinagreta de mel i mostassa, d’elaboració pròpia

Sabors i textures que ajuden a combatre l’avorriment a l’hora de cuidar-se. Amb aquest objectiu, us proposem una amanida on destaca el fumat del salmó, la dolçor del mango i la contundència del cigró. Una recepta plena de matisos, en què la combinació de gustos i textures, és la clau.

L’Amanida Fisch salmó fumat, una base de cigrons, mango a daus, pipes de carbassa i mesclum. El salmó fumat aporta a la recepta un sabor acusat, que contrasta de manera original amb la dolçor del mango. Per amanir-ho, hi agreguem una cullerada d’hummus de cigrons, crema de puré de cigrons cuits amb suc de llimona, que inclou pasta de tahina, all i oli d’oliva. El toc final el dóna la nostra clàssica vinagreta de mel i mostassa, d’elaboració pròpia, que preparem amb mostassa, mel de mil flors i vinagre de vi negre, i que lliga especialment amb el seu ingredient principal, el salmó.

Una mossegada d’allò més WOW.

La barreja de l’hummus amb la vinagreta de mel i la mostassa hi aporta una doble untuositat, que permet que tots els ingredients quedin ben lligats i que es complementin millor. No es tracta d’un condiment tradicional, sinó d’una mescla que suma sabor i un component nutricional extra a la recepta.

És ben curiosa la diversitat de textures dels ingredients d’aquesta amanida, i és que el contrast de dureses en fa un plat original i divertit de menjar. A més, com que els cigrons són un llegum molt consistent i el salmó és ric en proteïnes, és ideal per prendre per dinar com a plat únic, quan hem de menjar fora de casa i volem un plat nutritiu i energètic.

Recordeu de barrejar-ho tot bé perquè quedi ben amanit!

ELS CIGRONS

Sabies que els cigrons són un dels llegums més antics? Són originaris de Turquia i és gràcies als cartaginesos que els conreem a la península Ibèrica i que ens els mengem des de llavors. N’hi ha fins a quaranta espècies diferents.

Els cigrons creixen tot l’any. Són una bona font de proteïna vegetal, afavo-reixen el trànsit intestinal, són rics en fibra i baixos en greixos i, segons la comunitat científica, el seu consum habitual disminueix el colesterol, els trigli-cèrids i promou la salut cardiovascular. Què més es pot demanar?