Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

El teu petit plaer

Capuccino i Te Royal.

CAPPUCCINO

Llet amb escuma
Cafè
Spéculoos (xarop de galeta belga)
Cacau en pols

TE ROYAL

Te English Breakfast
Llimona
Anís
Canyela
Spéculoos (xarop de galeta belga)


Una vegada més, al Viena volem que gaudiu del vostre dia a dia, de cada petit moment, sigui per fer una pausa en un dia atrafegat o bé per compartir entreteniment amb els vostres amics i familiars.

Volem convertir-nos en el punt de trobada dels viatgers urbans.

Us presentem dues receptes de cafeteria per assaborir en qualsevol moment del dia: el Te Royal, elaborat amb una combinació de tes negres amb llimona, anís, canyella i spéculoos; i el Cappuccino, amb llet escumosa, spéculoos i cafè, tot recobert d’una capa de cacau. També presentem una mida de cafè amb llet amb un nou format més gran, ideal per als amants de les estones llargues.

CAPPUCCINO

Hem enriquit la popular recepta del cappuccino afegint-hi un nou ingredient: l’spéculoos.

Presentem una nova recepta més completa i saborosa: el cappuccino amb spéculoos. Elaborem la beguda introduint-hi una primera capa de spéculoos, xarop de galeta belga. A continuació, hi posem llet amb molta escuma, un ingredient que es manté damunt de la primera capa. Tot seguit, hi afegim el cafè que es barreja amb la part inferior de la llet, separant-se de l’escuma superior. Finalment, ho empolsem amb cacau en pols per recobrir-ne tota la superfície.

Aconsellem barrejar totes les capes per assaborir la fusió de tots els sabors al paladar. És una tassa per gaudir de l’aroma del cafè, la cremosa i espumosa textura de l’escuma i un toc dolç i especiat de l’spéculoos. Una combinació ideal per assaborir tranquil·lament, gaudint del moment de descans i desconnexió.

TE ROYAL

Una beguda aromàtica on les espècies són la clau

El te que escollim per elaborar el Te Royal és una combinació de te negre popularment coneguda com a English Breakfast, perquè és el que acostumen a prendre els anglesos per esmorzar i començar el dia amb energia. Es tracta d’un te robust amb aromes afruitats i un sabor molt delicat que combinem amb talls de llimona, anís, canyella i spéculoos, xarop de galeta belga.

N’és el resultat una tassa plena de sabor, en què l’acidesa de la llimona contrasta amb les  notes especiades de l’spéculoos i la dolçor de l’anís i la canyella.


QUINA MIDA PREFEREIXES?

Perquè la vostra estada al Viena no se us faci curta, gaudiu d’una tassa de cafè amb llet en un format més gran

Volem que tots vosaltres vingueu al Viena i us hi sentiu com a casa, que gaudiu d’una estada agradable i que hi passeu la tarda, el migdia, la nit o el matí. A fora el ritme de vida és ràpid i estressant, per això volem que el Viena sigui una parada de desconnexió; una parada per poder gaudir tranquil·lament del vostre temps, tot assaborint una tassa de cafè amb llet.