Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

#CrokChok

Senzill, calent i brutal!


ELS INGREDIENTS

Pa de motlle

Nutella


Per descomptat, el triangle de xocolata és digne de romandre en la memòria de qualsevol generació… I és que segur que, a més d’un, us porta records d’aquelles tardes d’hivern després de l’escola, compartint riures i xocolata amb els amics de tota la vida, oi que sí?

Al Viena hem apostat per aquesta popular combinació elaborada amb pa de motlle farcit de Nutella, una crema deliciosa de cacau i avellana. Un cop llest, escalfem la sandvitxera i l’hi deixem uns minuts perquè es torri i el farciment sigui encara més cremós (si és que és possible), i llest! Ho servim immediatament, abans no es refredi.

Quan la temptació s’interposa en el teu camí, no li pots dir que no.

La clau és menjar-se’l tot just acabat de fer, per esmorzar, com a postres o a la tarda per berenar, juntament amb un cafè o un suc; això ho deixem a la teva elecció. No es pot dir recepta a aquest entrepà, però, com diria el xef Ferran Adrià, fer aquest sandvitx és cuinar (sobradament).

L’excusa per pecar a l’hora del berenar està servida. Recorda el nom, el #CrokChok serà el més desitjat d’aquest hivern.