Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Bianco Tartufo


ELS INGREDIENTS

  • Crema de tòfona
  • Formatge brie
  • Xampinyons
  • Salsa de tomàquet
  • Mozzarella

Aquest hivern incorporem una nova pizza, la Bianco Tartufo, la nostra variació més prèmium amb crema de tòfona.

Elaborada amb formatge brie tendre, crema de tòfona i xampinyons naturals sobre una base de massa artesana, és coberta amb una salsa de tomàquet natural i amb mozzarella 100 % fresca.

La tòfona negra, l’ingredient estrella d’aquesta nova recepta, hi aporta un sabor molt potent i diferenciat, amb una aroma profunda i original. El resultat és una pizza contundent i saborosa.

Autèntica pizza italiana

La nova Pizza Viena és una autèntica pizza italiana, elaborada de manera tradicional, com en les millors pizzeries, i amb els millors ingredients seleccionats: farina de qualitat, mozzarella fresca, base de tomàquet natural, oli d’oliva i els millors toppings.

Abans d’arribar als nostres locals, les pizzes passen per un període de maduració (entre 2 i 6 graus) de 48 hores, seguit d’un altre de fermentació a temperatura ambient de 12 hores. Es cobreix amb una base de tomàquet natural molt suau i amb mozzarella 100 %. Les barres de mozzarella, produïdes setmanalment, es ratllen al mateix moment per aconseguir més naturalitat i una textura de fil molt elàstica. Per acabar, es cou en un forn de pedra refractària, com si fos un forn de llenya.

Gràcies al procés d’estirament manual, la pizza té una forma artesanal allargada i ovalada, que ens recorda la clàssica pizza alla pala. Es tracta d’un format més desenfadat i informal que servim en un envàs especial, ideal per al consum individual, per compartir amb la família o els amics durant una sopar d’estiu improvisat.