Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Sucs i begudes naturals

Begudes 100% naturals, fresques, plenes de vitamines i sense sucres afegits. 

Vosaltres decidiu: quan i on vulgueu!

Proposem quatre nous sucs, una beguda de llet d’ametlles i d’una de rooibos ideals per assaborir en qualsevol lloc i moment.

Els experts recomanen consumir 5 peces de fruita i hortalisses al dia per seguir una dieta saludable. Tot i així, moltes vegades ens trobem que el ritme frenètic del nostre dia a dia no ens permet preparar plats que incloguin totes les dosis recomanades. Per això, al Viena volem posar-vos-ho fàcil i us proposem quatre sucs ideals per prendre en qualsevol lloc i moment.

Per elaborar les receptes ens hem inspirat en els barris urbans de Kallio a Hèlsinki, Leith a Edimburg, Pigalle a París, Brera a Milà, Noord a Amsterdam i Balat a Istanbul. Quatre d’elles són sucs, combinacions de fruita i verdura que lliguen a la perfecció, tant en sabor com en aportació de propietats per al nostre organisme: en el Kallio predomina el sabor de la remolatxa i la llimona; en el Leith el de la col kale i el cogombre; en el Pigalle la combinació de pinya i cúrcuma; i en el Brera la pastanaga i la poma.

No hi ha excuses per no cuidar-se!

També oferim una beguda de llet d’ametlles amb extracte de vainilla, i una infusió, el rooibos amb taronja, llimona i mel. Dues begudes plenes de sabor i fàcils de digerir.

Tots els nostres sucs i la beguda amb llet d’ametlles s’elaboren seguint el procediment cold press; mentre que el rooibos segueix el procés de cold brew. Les sis propostes són molt diverses en sabor però tenen diversos atributs en comú: són naturals, fresques, plenes de vitamines i sense sucres afegits. A més, són aptes per a tothom perquè són lliures de gluten i aptes per a vegans, a excepció del suc Pigalle i el Balat.

Elaboració: el cold press i el cold brew

Tots els nostres sucs i la nostra beguda de llet d’ametlles, s’elaboren per cold press, que significa que s’obtenen per pressió hidràulica en fred. És un procés que permet extreure pràcticament la totalitat de vitamines i nutrients de les fruites i verdures. El resultat és un suc 100% natural, d’alta qualitat i ric en vitamines que ens permet gaudir d’un sabor intens a la vegada que ens cuidem.

A diferència de les altres tecnologies d’elaboració convencionals, la màquina de pressió en fred actual no tritura la fruita sinó que la premsa per extreure-li tot el suc. Aquest procediment minimitza l’oxidació dels aliments i permet conservar al màxim els nutrients.

En canvi, la nostra beguda amb rooibos, el Balat, s’elabora per cold brew que és el procés de preparació d’una infusió en fred. A diferència de les infusions convencionals, en cap moment entra en joc l’escalfor. Així doncs, la nostra infusió elaborada per cold brew consisteix en macerar les fulles lentament en aigua filtrada durant hores. Així, obtenim una beguda que conserva tots els matisos, propietats, aromes i nutrients originals.