Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Sidra

La sidra és natural, refrescant i amb poca graduació; es pot prendre com a aperitiu o en còctels i és excel·lent per maridar receptes d’alta gastronomia. Aquest estiu us proposem acompanyar la nova carta amb la sidra Ladrón de Manzanas. Amb un aire actual i renovat, és perfecta per prendre-la a qualsevol moment i ocasió.

Ladrón de manzanas no és una sidra normal i corrent, sinó una cider, i es diferencia de la sidra tradicional en el tipus de fermentació i, en aquest cas, en la combinació de pomes dolces i àcides per a la seva elaboració. Amb un gust naturalment refrescant, té el punt just de dolçor, aconseguit a través de la perfecta barreja de pomes dolces (Red Delicious, Gala i Starking) i àcides (Granny Smith, Jonagold, Idared i Golden Delicious).

Una beguda amb gust de la sidra de sempre, però més dolça, amb un punt àcid i que refresca a l’instant.

Si la demaneu als nostres locals, recordeu que podeu escollit entre canya, gerra i llauna, servida molt freda i sense abocar-la. Aquesta beguda de baixa graduació (4,5 º) es convertirà, sens dubte, en un bon aliat per acompanyar una sopar informal d’estiu o una reunió amb amics, o simplement per gaudir d’un after work a les nostres terrasses.

Amb Landrón de Manzanas, Heineken aporta la seva experiència i el saber fer en la categoria de cider. La companyia cervesera és líder a escala mundial de la categoria amb l’oferta més àmplia del mercat, present a 50 països amb marques com Strongbow, Stassen, Bulmers, Old Mout i Blind Pig.