Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Sangria de Sidra

La beguda més festiva per a sobreviure a l'estiu


ELS INGREDIENTS

  • Sidra Ladrón de Manzanas
  • Fruita
  • Cointreau

Des de fa uns quants anys la Sangria de Sidra va marcant tendència. És un producte que, per les seves característiques i el seu origen, té cada cop més acceptació en el públic jove per la seva dolçor i les notes amigables al paladar, que la diferencien d’altres begudes del mercat, com la cervesa i els aperitius.

Aquesta temporada us proposem la Sangria de Sidra, una divertida combinació d’origen asturià elaborada al mateix moment als nostres restaurants a base de sidra Ladrón de Manzanas i Cointreau, a la qual afegim una selecció de fruites estivals i que servim en un got amb gel. La cider Ladrón de Manzanas hi aporta el contrapunt perfecte a partir de la combinació de pomes dolces i àcides, que permet que la resta de gustos sobresurtin i destaquin.

Aquesta temporada, la sangria es reinventa per continuar reafirmant el seu lloc com el còctel de l’estiu.

El resultat és una beguda de baixa graduació (4,5 º) amb bombolles, de gust dolç i afruitat amb un contrapunt àcid i molt refrescant que es convertirà, sens dubte, en un bon aliat per acompanyar una sopar informal d’estiu o una reunió amb amics, o simplement per gaudir d’un after work a les nostres terrasses.

Ladrón de Manzanas

Aquest estiu us proposem acompanyar la nova carta amb la sidra Ladrón de Manzanas. Amb un aire actual i renovat, és perfecta per prendre-la a qualsevol moment i ocasió. No és una sidra normal i corrent, sinó una cider, i es diferencia de la sidra tradicional en el tipus de fermentació i, en aquest cas, en la combinació de pomes dolces i àcides per a la seva elaboració. Amb un gust
naturalment refrescant, té el punt just de dolçor, aconseguit a través de la perfecta barreja de pomes dolces (Red Delicious, Gala i Starking) i àcides (Granny Smith, Jonagold, Idared i Golden Delicious).

Origen de la Sangria

L’origen de la sangria és tan confús com la seva elaboració, ja sigui a partir del vi, cava o sidra, se li afegeix polpa o pela de diversos fruits i un polsim de licor. Diu la teoria que és una beguda típicament mediterrània i que van ser els pagesos els que van començar a elaborar-la aprofitant així els productes conreats. Així mateix, es pensa que el nom prové del propi color del vi, vermell i robust, comú en la costa mediterrània. No obstant això, en 1788 el pare Esteban Torres afirmava en el seu Diccionari del castellà que la sangria era una «beguda inventada pels anglesos que es pren molt en les colònies angleses i franceses d’Amèrica»