Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Rosso

La que mai falla


ELS INGREDIENTS

  • Bacon d’elaboració pròpia
  • Xampinyons
  • Salsa de tomàquet
  • Mozzarella

La millor opció per als amants de la millor carn i l’autèntic sabor de Viena és la nostra pizza de bacó i xampinyons.

Una recepta feta a mà, amb massa italiana tradicional, recoberta d’una base vermella de tomàquet natural i, al damunt, formatge mozzarella blanc. La completem amb una cobertura de bacó cruixent d’elaboració pròpia i xampinyons. Els xampinyons donen humitat i una textura supersucosa al plat, i el bacó li proporciona un sabor potent i una textura cruixent.

El secret no sols està en la massa.

El resultat és una pizza cruixent, contundent i molt saborosa, gràcies a l’ingredient estrella del plat: el clàssic bacon de Viena, elaborat als nostres obradors. Una recepta dirigida als vienesos amb gust pel que és bo.

Autèntica pizza italiana

La nova Pizza Viena és una autèntica pizza italiana, elaborada de manera tradicional, com en les millors pizzeries, i amb els millors ingredients seleccionats: farina de qualitat, mozzarella fresca, base de tomàquet natural, oli d’oliva i els millors toppings.

Abans d’arribar als nostres locals, les pizzes passen per un període de maduració (entre 2 i 6 graus) de 48 hores, seguit d’un altre de fermentació a temperatura ambient de 12 hores. Es cobreix amb una base de tomàquet natural molt suau i amb mozzarella 100 %. Les barres de mozzarella, produïdes setmanalment, es ratllen al mateix moment per aconseguir més naturalitat i una textura de fil molt elàstica. Per acabar, es cou en un forn de pedra refractària, com si fos un forn de llenya.

Gràcies al procés d’estirament manual, la pizza té una forma artesanal allargada i ovalada, que ens recorda la clàssica pizza alla pala. Es tracta d’un format més desenfadat i informal que servim en un envàs especial, ideal per al consum individual, per compartir amb la família o els amics durant una sopar d’estiu improvisat.