Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Pudding de Caramel

Un dolç ple de supersticions


ELS INGREDIENTS

  • Pudding amb cobertura de caramel
  • Crema de vainilla

El Nadal ens omple la casa de colors, de llum i també de molts dolços, i és que «sempre ens queda una forat per a les postres!».

El pudding anglès és una especialitat nadalenca de la Gran Bretanya, imprescindible durant el dinar de Nadal. Aquesta recepta prové del tradicional porridge de prunes, que s’elaborava amb brou de carn amb prunes, panses, espècies i vi. El pudding és la resposta dolça d’aquest pastís.

La reinterpretació del Viena

La nostra proposta és un pudding amb cobertura de caramel i banyat en una suau crema de vainilla. Unes postres elaborades amb ingredients que, combinats amb creativitat i gust, resulten un dolç deliciós i elegant.

Unes postres molt populars de la cuina britànica.

L’origen i història de la recepta

Com a curiositat cal afegir que del seu origen existeix l’antiga creença que els habitants d’un lloc podien conservar el pudding durant molt de temps a casa seva, però no només com a aliment, sinó també com a amulet que els servia per protegir-se de diversos mals. Quan es prepara, se solen posar monedes dins la massa, perquè qui les trobi tingui bona sort, una tradició que ens recorda el nostre clàssic tortell de reis.