Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Patio

La combinació més fresca


ELS INGREDIENTS

  • Tonyina
  • Ou dur
  • Pastanaga ratllada
  • Mesclum
  • Vinagreta de salmorejo, d’elaboració pròpia

Sabor amb un toc andalús.

La temporada primaveral és la millor època per assaborir els ingredients frescos i naturals. Per això, us proposem la nova Amanida Patio, elaborada amb tonyina, ou dur, pastanaga ratllada i amb una base de mesclum.

Per gaudir de tot el sabor d’aquesta recepta, recomanem combinar-la amb la nova vinagreta de salmorejo, d’elaboració pròpia. Es tracta d’una crema freda típica de la cuina andalusa, concretament de Còrdova, elaborada a partir de tomàquet, pa blanc, oli d’oliva, vinagre, all i sal. Un cop tenim la recepta elaborada, hi afegim una mica més d’oli d’oliva per aconseguir una salsa més lleugera, que ens permeti amanir bé tots els ingredients.

Aquesta amanida fresca i deliciosa és perfecta per prendre-la sola o per acompanyar els nostres entrepans. Una recepta molt salá per menjar gaudint del bon temps.