Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Pastís de xocolata

Inspirat en l'embelmàtic pastís Sacher


ELS INGREDIENTS

  • Pa de pessic de xocolata
  • Melmelada d’albercoc
  • Xocolata negra

L’origen i la història de la recepta

Per elaborar el nostre pastís de xocolata ens inspirem en el clàssic Sacher. Aquest pastís va néixer a Viena l’any 1832 gràcies a Franz Sacher, un ajudant de cuina que va elaborar una innovadora recepta per delectar i sorprendre el príncep de l’Imperi austríac Klemens Wenzel Lothar von Metternich. Les postres van ser tot un èxit i el jove cuiner va iniciar una llarga carrera que el va portar a obrir el famós Hotel Sacher, on va seguir preparant el tradicional pastís.

La reinterpretació del Viena

Convertit en un clàssic de la nostra carta de temporada, és un pastís de xocolata  inspirat en la recepta Sacher vienesa; una recepta tradicional de pa de pessic de xocolata amb una fina capa de melmelada d’albercoc i una  cobertura de xocolata negra. És ideal per assaborir per postres o com a caprici per a berenar.