Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Limonates

Les vostres preferides


ELS INGREDIENTS

Limonata

  • Aigua de llimona amb un toc de menta
  • Coulis de llimona
  • Llimona

Limonata alla melagrana

  • Aigua de llimona amb un toc de menta
  • Coulis de magrana
  • Taronja

Aquesta temporada sumem una nova recepta de Limonata: amb magrana.

Les nostres limonates són begudes d’inspiració italiana que elaborem al moment. Aquest hivern podreu seguir gaudint de la Limonata i a més podreu tastar una nova recepta: la Limonata alla melagrana. Totes dues begudes són bones alternatives als refrescos convencionals ja que són igual de festives, no tenen alcohol i a més no porten gas.

La Limonata combina aigua de llimona amb un toc de menta, coulis de llimona i llimona natural servits en un got amb gel. És una beguda molt fresca, d’un intens sabor cítric amb notes aromàtiques gràcies a la menta.

La Limonata alla melagrana té una base d’aigua de llimona amb un toc de menta que combinem amb coulis de magrana i taronja natural i servim amb gel. És una beguda amb un sabor cítric més suau, que uneix les notes aromàtiques de la menta amb la dolçor de la magrana.

La magrana

La magrana és una de les fruites dolces típica de la tardor, plena de propietats beneficioses i vitamines. La part que es menja són les llavors, que són cruixents, i la membrana que les envolta i se sol utilitzar en la preparació de postres. Cada vegada, però, és més freqüent trobar-la combinada amb amanides, gelats, iogurts o formatges.

Sabíeu que el magraner és un dels arbres fruiters més antics que es coneix? És un arbre molt resistent: a l’estiu exigeix temperatures altes i a l’hivern pot suportar temperatures de fins a -15º; a més s’adapta a tot tipus de terres.