Explora la carta
Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.
LES PASTES
Més pasta per a tothom!

LA’NESCA
ELS INGREDIENTS
- Pasta rigatoni
- Salsa puttanesca amb olives negres i tàperes
- Espinacs
- Topping de formatge en pols
LA’CARBO
ELS INGREDIENTS
- Pasta rigatoni
- Salsa carbonara amb crema de llet, ceba, nou moscada i bacon.
- Topping de formatge en pols
SOYU SOBA
ELS INGREDIENTS
- Fideus amb salsa de soja i miso
- Tirabecs
- Xampinyons
- Pastanaga
- Anacards
Ja sabem com n’és de difícil tenir tothom content a taula o gaudir menjant sense tenir la sensació de dinar o sopar cada dia el mateix.
Per això, més enllà de les nostres pizzes, amanides, hamburgueses i entrepans, renovem les nostres pastes. Seguim amb La’Carbo i incorporem dues noves receptes: els Soyu Soba i La’Nesca. Totes tres són propostes versàtils i saboroses i funcionen com a plat complet.
Soyu Soba, La’Nesca o La’Carbo: tu decideixes quina!
La’Carbo combina la pasta rigatoni amb salsa carbonara elaborada en els nostres obradors amb una base de crema de llet on hi afegim ceba, nou moscada i el nostre bacon d’elaboració pròpia, que combinats proporcionen una inconfusible aroma a la recepta.
La’Nesca, una pasta basada en la tradicional recepta italiana, la puttanesca amb una base de tomàquet, i amb un suau toc d’olives negres, tàperes i anxoves, acompanyada d’espinacs frescos. El toc final del formatge en pols fa d’aquest plat un èxit assegurat.

Els Soyu Soba és una recepta d’inspiració asiàtica amb salsa de soja i miso, tirabecs, xampinyons, pastanaga i anacards; i per tant, apta per a vegetarians.
Totes elles es presenten en un original format 100% reciclable que s’adaptarà als vostres plans diaris. A on ens portareu avui?
Propostes versàtils i saboroses que funcionen com a plat complet.