Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

LES PASTES

Més pasta per a tothom!

LA’NESCA


ELS INGREDIENTS

  • Pasta rigatoni
  • Salsa puttanesca amb olives negres i tàperes
  • Espinacs
  • Topping de formatge en pols

LA’CARBO


ELS INGREDIENTS

  • Pasta rigatoni
  • Salsa carbonara amb crema de llet, ceba, nou moscada i bacon.
  • Topping de formatge en pols

SOYU SOBA


ELS INGREDIENTS

  • Fideus amb salsa de soja i miso
  • Tirabecs
  • Xampinyons
  • Pastanaga
  • Anacards

Ja sabem com n’és de difícil tenir tothom content a taula o gaudir menjant sense tenir la sensació de dinar o sopar cada dia el mateix.

Per això, més enllà de les nostres pizzes, amanides, hamburgueses i entrepans, renovem les nostres pastes. Seguim amb La’Carbo i incorporem dues noves receptes: els Soyu Soba i La’Nesca. Totes tres són propostes versàtils i saboroses i funcionen com a plat complet.

Soyu Soba, La’Nesca o La’Carbo: tu decideixes quina!

La’Carbo combina la pasta rigatoni amb salsa carbonara elaborada en els nostres obradors amb una base de crema de llet on hi afegim ceba, nou moscada i el nostre bacon d’elaboració pròpia, que combinats proporcionen una inconfusible aroma a la recepta.

La’Nesca, una pasta basada en la tradicional recepta italiana, la puttanesca amb una base de tomàquet, i amb un suau toc d’olives negres, tàperes i anxoves, acompanyada d’espinacs frescos. El toc final del formatge en pols fa d’aquest plat un èxit assegurat.

Els Soyu Soba és una recepta d’inspiració asiàtica amb salsa de soja i miso, tirabecs, xampinyons, pastanaga i anacards; i per tant, apta per a vegetarians.

Totes elles es presenten en un original format 100% reciclable que s’adaptarà als vostres plans diaris. A on ens portareu avui?

Propostes versàtils i saboroses que funcionen com a plat complet.