Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Les noves especialitats de Nadal

Arriba l’època més màgica de l’any en què vivim més intensament les emocions i relacions amb els nostres familiars i amics. I per això, al Viena, volem celebrar el Nadal amb tots els vienesos, la nostra fidel família!

Un any més, volem celebrar el Nadal amb tots vosaltres: unes festes on us convidem a valorar tot allò que ens idèntica: la nostra cultura, la nostra gastronomia i les nostres celebracions, més solidàries que mai. Perquè el Nadal és més Nadal, si el compartim!

Aquetes festes, retem homenatge a les receptes de la cuina tradicional que han marcat la nostra cultura en aquestes dates tan especials.

A partir del 19 de novembre, podeu gaudir de quatre especialitats nadalenques: el tradicional Caneló de Nadal, farcit de rostit de carn sobre un frondós llit de beixamel d’elaboració pròpia; la Sopa de Galets, la clàssica recepta del Viena; el Pudding de Caramel, servit calent amb un suau crema de vainilla, popular de la cuina britànica; i per al moment del brindis, us portem l’Affligem Double, una cervesa de forta càrrega aromàtica i sabor intens.

Podeu tastar les noves receptes fins al 6 de gener.

Tots els que gaudiu de les noves receptes podreu participar a la Rifa de Nadal del Viena i guanyar un munt de premis!