Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

La’Bolo i La’Carbo

Ha arribat la pasta al Viena!


ELS INGREDIENTS

  • Rigatoni
  • Salsa d’elaboració pròpia a base de crema de llet, ceba, nou moscada, i bacon.
  • Topping de formatge en pols


ELS INGREDIENTS

  • Pasta rigatoni
  • Salsa d’elaboració pròpia amb carn de vedella i porc, pastanaga, i tomàquet.
  • Topping de formatge en pols.

Aquest estiu us presentem una nova família de productes, la PASTA. Dues receptes saboroses i universals com són la bolonyesa (La’Bolo) i la carbonara (La’Carbo) amb salses d’elaboració pròpia.

No ens equivoquem quan diem que la pasta italiana és un dels plats més populars en tot el món. A Viena hem seleccionant dues receptes clàssiques que triomfen entre tots els públics. Versàtils i saboroses, un plat molt complet que es presenten en un original format 100% reciclable que s’adaptarà als vostres plans de l’estiu.

La’Carbo és la versió més lleugera i aromàtica. Combina la pasta rigatoni amb una salsa carbonara elaborada en els nostres obradors amb una base de crema de llet on hi afegim ceba, nou moscada i el nostre bacon d’elaboració pròpia, que combinats proporcionen una inconfusible aroma a la recepta.  El bacon, d’ autèntic sabor i elaboració tradicional, proporciona un toc inigualable al plat. Abans de servir li afegim el formatge en pols que hi aporta major textura.

I La’Bolo, aquests rigatoni amb salsa bolonyesa serà la preferida dels més menuts. La salsa d’elaboració pròpia es prepara a base de carn picada de vedella i porc, pastanaga i salsa de tomàquet. El toc final del formatge en pols fa d’aquest plat de pasta un èxit assegurat.

Dues propostes universals per a tota la família

Per ambdues receptes hem escollit els rigatoni, un tipus de pasta amb forma de tub molt similar als macarrons i amb estries en la seva superfície, que els fa perfectes per a plats amb salses ja que aquestes s’adhereixen millor a la pasta.

I quin és l’acompanyant perfecte per a la nostra pasta? Sens dubte, les nostres pizzes Rosso i Bianco. Escolliu la vostra preferida per a un o per compartir i feu del vostre àpat, un menjar rodó!

Buon Appetito!