Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Begudes

La primavera més refrescant


Perfectes per gaudir en qualsevol moment del dia.

AIGUA DE LLIMONA I GINGEBRE

Una beguda molt aromàtica i refrescant, ideal per acompanyar les nostres receptes.

Les aigües minerals en fred amb fruites, hortalisses o espècies aromàtiques són una opció estupenda perquè hidratar-se sigui, a més de necessari, saborós.

Us proposem l’Aigua de llimona i gingebre, una delicada combinació a base d’aigua mineral natural, a la qual afegim gingebre, anís estrellat i unes rodanxes de llimona natural servida en un got amb gel. El gingebre hi aporta un contrapunt picant, intens i especiat, que fa que la resta dels sabors sobresurtin i destaquin.

És un refresc perfecte, baix en calories i, a més, una bona alternativa a l’hora de cuidar la vostra salut, perquè ajuda a fer la digestió i afavoreix el bon funcionament de l’organisme en general.

LIMONATA

Una beguda cítrica d’inspiració italiana que elaborem al moment.

La Limonata és una beguda universalment coneguda i, probablement, és la que preferiu per prendre a qualsevol moment del dia. De sabor cítric, acompanya perfectament qualsevol de les nostres receptes.

Aquesta temporada renovem i millorem la nostra recepta a base d’aigua mineral amb extracte de te verd i menta que compta amb el sabor del te, la frescor de la menta i els beneficis de l’aigua mineral natural. Ara hi afegim coulis de llimona i unes rodanxes de llimona natural, servits en un got amb gel.

Com a resultat, us oferim una beguda molt fresca, de sabor cítric intens i amb el toc aromàtic de la menta. Una bona alternativa als refrescos convencionals, ja que també és molt festiva, no té alcohol i, a més, no porta gas.

TE FREDDO

Un deliciós te fred afruitat per festejar l’arribada del bon temps.

El nostre Te freddo té una base d’aigua mineral natural amb extracte de te verd i menta, i ara hi afegim coulis de te de flor de saüc, cosa que li confereix un sabor i una aroma afruitats. A més, combina a la perfecció amb la nostra base de fruites: mango i una mescla de fruites vermelles amb groselles vermelles i negres, móres, nabius silvestres i gerds, que potencien tot el seu sabor i donen com a resultat una aigua dolça i afruitada.

Aquesta beguda es converteix en la millor manera de beure te i aprofitar els múltiples beneficis que ofereix per a la salut, sobretot quan fa molta calor!