Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

KAL

El bowl més greenie


ELS INGREDIENTS

  • Kale
  • Soja Verda
  • Anacards
  • Tirabecs
  • Mongeta tendra
  • Hummus de remolatxa
  • Vinagreta de Mòdena

Us proposem aquesta amanida vegana amb kale, font de vitamines i minerals. Un bowl ple d’aliments rics i sans, amb molt de color i que venen molt de gust.

El nou bowl KAL us agradarà per moltes raons. Té una textura cruixent, una combinació de sabors molt refrescant i agradable, i és visualment molt atractiu pels colors vius dels seus ingredients. Una amanida equilibrada ideal per prendre amb l’arribada del bon temps.

Preparem la recepta amb una base de kale i quinoa. Hi afegim verdures verdes, tirabecs, mongeta tendra i soja verda. Hi afegim anacards per animar amb textura i caràcter l’amanida.

Un recepta vegana amb kale i hummus de remolatxa

Com a topping final, hi posem una cullerada d’hummus de remolatxa, que hi aporta molt color i enriqueix la versió original. Ho rematem amb la vinagreta de Mòdena, d’elaboració pròpia, i ho sacsegem tot perquè es barregin perfectament els ingredients. El gust de la vinagreta combina de forma original i molt saborosa amb la remolatxa i, a més, hi dona un matís aromàtic molt agradable.

El resultat és una recepta molt consistent, amb un sabor intens i aromàtic, i el millor de tot és que és completament vegana.

Beneficis del Kale

És una hortalissa provinent de la família de les cols, molt rica en nutrients i amb importants beneficis per a la salut, la qual cosa l’ha portat a ser considerada un «superaliment». El seu cèlebre estatus com un dels «vegetals més saludables del planeta» és per una bona raó. Només una tassa de kale conté aproximadament el 100 % dels requeriments diaris de vitamina C, A i K.

El kale també aporta minerals com el ferro, el fòsfor o el calci. A més, conté àcids grassos poliinsaturats com l’omega-3 i l’omega-6, que són molt beneficiosos per al funcionament del cervell i el cor.

Encara no n’ estàs convençut?