Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

HOTPUL

ELS INGREDIENTS

  • Homemade pulled pork
  • Homemade salsa de tomàquet&espècies
  • Cogombrets agradolços
  • Ceba cuita
  • Formatge Emmental

Som país de menjar fora de casa, de gaudir del bon temps i l’aire lliure. Érem de coberts i estovalles, però mica en mica tot va canviant. Menjar amb les mans? Fem-ho!

És moment de reivindicar els àpats populars: la informalitat de menjar-se una gran recepta amb les mans, asseguts i rient al voltant d’una taula, sense preocupacions i amb tot el temps del món. Ja és hora!

I perquè aquesta reivindicació sigui una festa, llancem nova recepta. D’aquelles de xup xup, de les que s’han de provar abans de dir res. Arriba el [HOTPUL]: homemade pulled pork, salsa de tomàquet&espècies amb un punt picant (que també fem nosaltres!) i cogombrets agredolços dins una de les nostres barretes amb ceba i formatge Emmental. Pulled pork que cuinem als nostres obradors durant 12 hores a foc lent, sense additius ni conservants. El que veieu és el que us mengeu, ni més ni menys.

VISCA LA INFORMALITAT DE MENJAR-SE UNA GRAN RECEPTA AMB LES MANS.

Pulled Pork fet a casa i 100% natural.

Què som al Viena? Som cuiners, però cuiners de tot: de recepta i d’ingredient. Ja fa molts anys que preparem els ingredients carnis als nostres obradors i així ho seguim fent: frankfurt, hamburgueses, zipi, joff i hamburgueses. I ara, també pulled pork.

Tot comença amb la selecció de la peça de carn: cap de llom. Té unes vetes de
greix que no té el llom convencional i que fan que la carn sigui més gustosa i molt més tendre. Untem la peça amb mostassa, l’arrebossem amb una mescla casolana d’espècies, entre elles orenga, all i gingebre; i la reguem amb salsa de soja (sense gluten!), mel i mostassa.

A punt per estofar! 12h a foc lent, sense pressa i anar fent. Quan la peça ja està cuinada, i en calent, és el moment d’esfilagarsar-la i mesclar-la amb el suquet que deixa. I ja està, no afegim res més: ni additius ni conservants. Tenim un pulled pork 100% natural.