Explora la carta
Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.
Especialitats de Nadal
Si hi ha una festa familiar per excel·lència, aquesta és el Nadal. En aquestes dates el concepte de família i de celebració prenen un lloc important en les nostres vides.
Segurament és el moment de l’any en què vivim més intensament les emocions i relacions amb els nostres familiars i amics. El més valorat d’aquestes dates és el fet d’estar junts i, si pot ser, que sigui entorn d’una taula!
Aquetes festes, retem homenatge a les receptes de la cuina tradicional que han marcat la nostra cultura en aquestes dates tan especials.
A partir del 18 de novembre, podeu gaudir de tres especialitats nadalenques: el tradicional Caneló de Nadal, farcit de rostit de carn sobre un frondós llit de beixamel d’elaboració pròpia; la Sopa de Galets, la clàssica recepta del Viena; el Tiramisú, un dels grans secrets de la cuina italiana, una recepta que ha traspassat fronteres.
Podeu tastar les noves receptes fins al 6 de gener.
Tots els que gaudiu de les noves receptes podreu participar a la Rifa de Nadal del Viena i guanyar un munt de premis!