Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Em menjo la primavera!

Arriba la nova carta de temporada: descobriu les receptes!

Seguim viatjant pel vell continent per descobrir receptes, reinterpretar-les al nostre estil i compartir-les amb tots vosaltres. Us mengeu Europa amb nosaltres?

Viatgem a Sicília per apropar-vos l’Amanida alla Norma, un plat complet amb pasta inspirat en la popular recepta italiana pasta alla Norma; i també a Istanbul per presentar-vos la Coca Sofia, una oportunitat per gaudir d’una recepta amb rostit de porc d’elaboració pròpia i vegetals condimentats amb una de les salses més populars de la cuina turca: la salsa de iogurt i comí.

Us presentem sis begudes naturals, fresques i plenes de vitamines: quatre sucs amb receptes molt completes, i dues begudes: una amb llet d’ametlles i una amb rooibos.

A més, incorporem una llet vegetal com a nova opció per a les nostres propostes de cafeteria: la llet d’arròs; i també us oferim el Iogurt cruixent, que combina iogurt natural amb compota de poma i granola de civada amb fruita deshidratada, una recepta senzilla però rica en sabor i textura. 

Finalment, recuperem una recepta que vam introduir a la nostra carta anys enrere i que sabem que us agrada: la Coca Provençal que elaborem amb pollastre rostit i destaca per l’ús d’herbes aromàtiques.

Mengeu-vos la primavera amb nosaltres!