Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

DrinkLAB

LA BARRA DE BEGUDES

5 PROPOSTES PER SATISFER TOTS ELS GUSTOS

Cada cop us ho posem més difícil, cada cop hi ha més opcions per escollir! Al Viena ja portem temps preparant les nostres begudes i segueix sent la nostra aposta.

Opcions per a tots els moments del dia i per a tots els gustos. Sigui el que sigui el que tens en ment, segur que tenim la que t’encaixa.

CHERRY&GREENS

Pels que els vingui de gust una beguda d’origen vegetal, arriba la CHERRY&GREENS. Una beguda vegana que us recordarà al gaspatxo però amb la cirera com a reina indiscutible.


KLAPEROL

Pels que busquen refrescar-se en mood vermut o terrassa, benvingut sigui el Klaperol. Un mix de cerversa, suc de llimona i Aperol que alegrarà els dies d’estiu.


LIMONATA

Una beguda universalment coneguda i, probablement, és la que preferiu per a prendre en qualsevol moment del dia com a alternativa als refrescos convencionals. Elaborada amb aigua mineral amb extracte de te verd i menta, coulis de llimona i rodanxes de llimona.


TE FREDDO

El nostre te fred porta base d’aigua mineral amb extracte te verd i menta, coulis de flor de saüc, mango i fruits vermells. La millor manera de beure te i aprofitar els múltiples beneficis que ofereix per a la salut. Sobretot, quan fa molta calor!


AIGUA LEMON GINGER

Us proposem aquesta beguda amb aigua mineral natural, coulis de gingebre, llimona i anís estrellat. Una bona alternativa a l’hora de cuidar la nostra salut, perquè ajuda a fer la digestió i afavoreix el bon funcionament de l’organisme en general.