Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Descobriu la carta d’hivern

Aquesta temporada us convidem a veure les coses amb un angle nou. Us proposem trencar la rutina i el ritme que tots tenim entre setmana amb moments per a vosaltres i amb qui vulgueu, moments on els petits detalls adquireixen importància i les coses més senzilles ens regalen energia i felicitat. Per què a vegades, un petit gest com sopar fora entre setmana, tenir una estona per a tu i els teus amics una tarda o que el dinar de dimecres sigui especial perquè senzillament et ve de gust, es converteix en un petit triomf.

Us mereixeu el vostre premi!

Quan una pausa, un dinar diferent o una trobada entre setmana es converteixen en un petit triomf.

Ens inspirem en el ritme trepidant del dia a dia: en una conversa, en una imatge, en un so i també en els carrers. De fet, és als carrers on es viuen (que no només veure) les tendències que inspiren la gent. Perquè és als carrers de les ciutats on brollen les tendències gastronòmiques. On són capaços de donar un gir nou a les receptes de sempre, ja sigui amb nous ingredients o bé descontextualitzant-les i ubicant-les en entorns del tot inesperats. On, amb els ingredients de sempre, et sorprenen amb una nova combinació o un nou acabat que mai se t’hagués acudit.

I és aquí, aquesta actitud dels carrers on ens inspirem aquesta temporada per presentarvos la nova carta d’hivern del Viena.

Tots sabem quant val tenir un moment per a tu o per al teus. Per això us volem convidar a trobar un moment per a vosaltres i gaudir de les noves receptes.

I com us animem? Amb receptes més informals però alhora saboroses i amb detalls d’origen. Ens inspirem en els carrers de París per acostar-vos la Crêpe Carbonara; us presentem també la nova Amanida Xató; el Croissant Milanès, farcit de crema de Mascarpone; les Patates Uppsala amb una nova salsa de maionesa de mostassa d’anet; la nova Limonata alla melagrana, amb magrana, i el Suís, el Cappuccino i el Te Royal.

Amb coberts o amb les mans, receptes per gaudir del vostre premi.

La Crêpe Carbonara, una crêpe farcida de formatge brie, bacon d’elaboració pròpia, albergínia, xampinyons i ceba cuita; tot rematat per la nostra salsa carbonara d’elaboració pròpia. D’altra banda, ideal acompanyant un plat principal, presentem l’ Amanida Xató, on el bacallà i la vinagreta Romesco d’elaboració pròpia marquen el seu sabor diferencial.

Reinventem el nostre croissant: la crema de Mascarpone es converteix en la protagonista del nou Croissant MilanèsNo podreu evitar tastar-lo i repetir.

La mostassa d’anet és una de les salses més populars de la gastronomia escandinava, i al Viena ens hi inspirem per idear una nova salsa per a les noves Patates Uppsala: la maionesa de mostassa d’anet.

Les limonates s’han convertit en una de les vostres begudes preferides. La Limonata alla melagrana és una beguda amb un sabor cítric més suau, que uneix el punt aromàtic de la menta amb la dolçor de la magrana. I per acabar la Caffetteria: una tassa de te, cafè o xocolata? El més difícil serà escollir!

A la vegada, recuperem receptes d’altres temporades que sabem que us agraden: la Tartufata, la Coca Lorraine, la Crema de Carbassó i el Pastís de xocolata.

Perquè t’ho mereixes!