Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Descobriu la carta d’estiu

Un estiu més, Viena vol ser el punt de trobada dels vienesos, el lloc on petits i grans tastaran una nova especialitat, la pizza. Entre amics, en família o en solitari, el plat favorit de tanta gent arriba a la nostra carta d’estiu per a quedar-se.

Una autèntica pizza italiana elaborada de manera artesanal i amb els millors ingredients seleccionats, una nova proposta que combina la tradició italiana amb tot el sabor de Viena. Ens estrenem amb dues varietats la Rosso, amb bacon d’elaboració pròpia i xampinyons o Bianco, amb formatge Brie i ruca, qualsevol de les dues opcions us conquistarà per complet.

A qui no li agrada una bona pizza cruixent i acabada de sortir del forn?

Aquesta temporada us proposem la Sangria de Sidra una beguda d’origen asturià, molt refrescant i de poca graduació, perfecta per prendre en qualsevol moment i ocasió.

I reformulem la recepta del Piri Piri, una nova recepta amb pollastre adobat i guacamole.

A més, recuperem les aclamades Patates Piri Piri, amb la nostra salsa piri-piri d’elaboració pròpia per acompanya les patates a grill i el Gaspatxo, una recepta clàssica dels nostres estius. Per a l’hora de les postres, també tornen les Granites sicilianes, unes postres divertides amb base de cafè o bé de fruites grogues. I finalment, el nostre ja conegut Pastís de formatge.

Mengeu-vos l’estiu amb nosaltres!