Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Descobriu la carta de primavera

Aquesta primavera arriben les receptes més tasty.

La primavera és coneguda com «l’estació revolucionària» perquè ens condiciona els hàbits i l’estat d’ànim. Al Viena també ens revolucionem i renovem la nostra proposta més healthy.

Sí, menjar amanida pot ser un espectacle.

Amb l’arribada del bon temps, ens preocupem més del que mengem. Al Viena ho tenim en compte, però sense oblidar un principi bàsic: cuidar-se també vol dir divertir-se i no renunciar al sabor i al plaer d’un bon àpat.

El ritme trepidant i els horaris complicats no ens ajuden gaire a l’hora de pensar què fem per dinar; per això dinar fora ja és un hàbit inclòs dins el nostre estil de vida. Al Viena us volem posar les coses fàcils i us proposem un compendi de noves amanides: propostes saboroses, lleugeres i completes, pensades especialment per a les persones que saben que gaudir també és divertir-se sense passar-se de la ratlla.

Receptes originals i urbanes en format bowl.

Si les noves amanides Wac, Fisch i Tza presenten receptes espectaculars pensades per gaudir com a plat únic Amanides que són tota una experiència, amb ingredients que es complementen, sigui pel balanç o bé pel contrast de textures i sabors. I els últims d’aquests ingredients són un topping que emulsiona tot el conjunt i unes vinagretes d’elaboració pròpia que rematen la recepta.

L’Amanida Patio i la ja clàssica Amanida Viena són ideals per acompanyar els vostres entrepans preferits; totes rematades amb les nostres vinagretes d’elaboració pròpia.

Us proposem tres begudes de primavera, preparades al moment als nostres establiments i que us acompanyaran amb el bon temps sempre que vulgueu: l’Aigua de llimona i gingebre, la Limonata i el Te fred silvestre.

A la vegada, recuperem receptes d’altres temporades que sabem que estaveu desitjant tornar a tastar: la Coca Sofia i la Coca Provençal.

Un espectacle per gaudir menjant, en què no hem deixat res a l’atzar pensant en el vostre benestar i la vostra diversió. Us hi animeu?