Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Coca Provençal

L'essència de la Provença.


ELS INGREDIENTS

  • Pa de coca d’elaboració pròpia
  • Pollastre
  • Formatge Brie
  • Pebrot escalivat
  • Carxofes confitades amb oli d’herbes provençals

La reinterpretació del Viena

És una recepta que vam introduir a la nostra carta anys enrere, i una temporada més la recuperem a la nostra carta de Primavera. La Coca Provençal combina diferents textures i destaca per l’ús d’herbes aromàtiques. N’és el resultat una recepta molt completa i amb plenitud sensorial.

La Coca Provençal s’elabora amb pollastre, formatge Brie, pebrot escalivat i carxofes confitades amb oli d’herbes provençals.

Tota l’aroma de la Provença en una coca.

La combinació dels ingredients fan d’aquesta coca una recepta consistent que destaca per la plenitud sensorial: aromes, textures i sabors. El pollastre hi aporta consistència, que es mescla amb la sensació cremosa del formatge brie, la melositat del pebrot escalivat i l’esponjositat i l’aroma de les carxofes confitades amb oli d’herbes provençals.

L’origen de la recepta

Per elaborar aquesta coca ens hem inspirat en la Provença francesa, un territori molt ric en herbes aromàtiques. Aquesta característica es nota en la seva gastronomia, que destaca per la tradició d’enriquir les receptes amb aquest tipus d’herbes, sigui empolsinant-les per damunt del plat acabat, o bé introduint-les amb un petit ram mentre es cuina.

De tota manera, les herbes aromàtiques enriqueixen el sabor dels ingredients i aporten un toc distintiu a la recepta.