Explora la carta
Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.
Coca Lorraine
Cruixent recepta d'origen francès

ELS INGREDIENTS
- Pollastre rostit
- Bacon
- Formatge Emmental
- Ceba cuita
- Oli d’herbes
L’origen i la història de la recepta
La nostra recepta s’inspira en la tradicional quiche, un plat que apareix per primera vegada l’any 1600 al nord-est de França, concretament a la Lorena, i de la qual en deriva el seu nom lorraine. L’original recepta de la quiche ha evolucionat cap a noves i diferents variants que l’han fet cada vegada més popular arreu d’Europa.


La reinterpretació del Viena
Recuperem la Coca Lorraine, una recepta perfecta per als àpats principals d’aquest hivern. Tot plegat, una combinació d’ingredients que no deixa indiferent al paladar: pollastre rostit, bacon cruixent, ceba cuita, formatge emmental i oli d’herbes aromàtiques; tot acompanyat amb el pa de coca d’elaboració pròpia.
Una coca contundent i molt saborosa.