Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Cervesa Affligem

Una cervesa d'abadia belga

Aquest Nadal, us proposem acompanyar la nova carta amb la renovada Affligem Double, d’aire actual i elegant, que conserva els seus valors més preuats: història, puresa i qualitat, així com els millors ingredients naturals.

Aquesta cervesa d’aroma de malta torrada i sabor encaramel·lat, amb lleus matisos de regalèssia, és excel·lent per maridar receptes de forta càrrega aromàtica i sabor intens.

El doble procés de fermentació en ampolla li atorga el seu sabor únic.

Presenta un impressionant color vermell coure, brillant i cristal·lí, que es reflecteix també en la seva escuma consistent. La seva exclusiva elaboració es caracteritza per un doble procés de fermentació en ampolla que li confereix un sabor únic. L’ampolla roman dues setmanes a 24 ºC, cosa que provoca un augment de la càrrega aromàtica.

L’origen d’aquesta cervesa

Affligem Double és produïda a prop de l’abadia benedictina de la ciutat belga de la qual pren el nom. Explica la llegenda que el seu origen va ser degut a la conversió a l’ordre de sis cavallers, que van ser convençuts per un monjo d’abandonar el pillatge. Posteriorment, van dedicar tots els diners dels seus robatoris a la fundació de l’abadia. Així, l’any 1074 sorgí la Formula Antiqua Renovata.