Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Bianco

La dels formatgers


ELS INGREDIENTS

  • Formatge Brie
  • Ruca
  • Salsa de Tomàquet
  • Mozzarella fresca

La pizza de brie i ruca és una variació gurmet exquisida d’aquest plat italià tan popular. Té com a característica principal el contrast de sabors: una hortalissa amb un toc picant i, de base, el gust suau del brie.

Prenent com a base la clàssica margherita, hi afegim el formatge brie. Enfornem la pizza a una temperatura de 275ºC fins que es fonen la mozzarella i el brie, i la pizza queda ben sucosa.

El resultat és una pizza tradicional que, després d’enfornar-la, adquireix una aroma única i un aspecte daurat. Just abans de servir-la, la completem amb un topping de rúcula fresca que, tot i que pot passar desapercebuda, ofereix al plat la textura ideal.

Gust pel formatge.

La combinació de formatges mozzarella i brie fa d’aquesta pizza l’opció perfecta per als amants del formatge i, sens dubte, tota una experiència gurmet.

Autèntica pizza italiana

La nova Pizza Viena és una autèntica pizza italiana, elaborada de manera tradicional, com en les millors pizzeries, i amb els millors ingredients seleccionats: farina de qualitat, mozzarella fresca, base de tomàquet natural, oli d’oliva i els millors toppings.

Abans d’arribar als nostres locals, les pizzes passen per un període de maduració (entre 2 i 6 graus) de 48 hores, seguit d’un altre de fermentació a temperatura ambient de 12 hores. Es cobreix amb una base de tomàquet natural molt suau i amb mozzarella 100 %. Les barres de mozzarella, produïdes setmanalment, es ratllen al mateix moment per aconseguir més naturalitat i una textura de fil molt elàstica. Per acabar, es cou en un forn de pedra refractària, com si fos un forn de llenya.

Gràcies al procés d’estirament manual, la pizza té una forma artesanal allargada i ovalada, que ens recorda la clàssica pizza alla pala. Es tracta d’un format més desenfadat i informal que servim en un envàs especial, ideal per al consum individual, per compartir amb la família o els amics durant una sopar d’estiu improvisat.