Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Elaboració pròpia de carnis

Elaborem els nostres ingredients seguint processos tradicionals

Sempre hem estat fidels a la nostra manera d’entendre la cuina i el compromís per la feina ben feta. Per això apostem per l’elaboració pròpia dels carnis i embotits que treballem directament des de la nostra fàbrica.

Apostem per ingredients autèntics, recognoscibles i poc processats que elaborem a través de processos artesanals i tradicionals, però amb la tecnologia actual més moderna. Vetllem per mantenir la qualitat i les característiques organolèptiques dels nostres ingredients perquè nosaltres creiem fermament en que som el que mengem i per això volem oferir receptes de màxima qualitat.

Productes amb segell Viena que elaborem
amb cura i dedicació.

Frankfurts

Elaborem el frankfurt amb la carn de les millors vedelles i porcs, condimentada amb espècies i embotida en budell natural. Seguim una tècnica totalment tradicional que pocs productors utilitzen actualment. Mentre que l’opció funcional és l’ús de col·làgens o tripes artificials, al Viena apostem per la qualitat de la tripa natural per tal d’obtenir un producte artesà, lleugerament irregular, però amb grans atributs. Un procés més llarg al que hi dediquem temps i passió per tal de mantenir la qualitat i atributs organolèptics de l’ingredient.

Només en mossegar-lo es produeix la característica sensació de crec al paladar.

Salsitxes

La salsitxa país també s’elabora a l’obrador central i es distingeix pel toc picant que li dóna el pebre negre. Un clàssic de la nostra carta. Mantenim l’artesania apostant per la tripa natural de porc i respectant cada ingredient perquè aporti el màxim de sabor.

D’una banda, la textura: a la primera queixalada la tripa ofereix resistència i es pot escoltar un so cruixent; i de l’altra, l’aroma i el sabor aporten el toc organolèptic típic dels embotits naturals.

Hamburgueses

Elaborem les nostres pròpies hamburgueses amb carn 100% bovina de mascles d’entre 12 i 24 mesos. És una carn saborosa, tendra i que té poc greix. El procés d’elaboració tradicional, la composició natural i el gramatge de 130 grams fan que la nostra hamburguesa sigui un producte premium, amb gran sabor i contundència.

Bacon fumat

Quan s’afirma que el nostre bacon és totalment artesanal, no hi ha cap dubte. La carn es compra en fresc i madura cinc dies en sal, sucre i altres ingredients. A continuació, es penja un dia sencer perquè les peces quedin ben estirades i la carn es relaxi. Finalment, es fuma amb encenalls de faig i s’asseca durant vuit dies a una temperatura i humitat constants per controlar el procés de curació. El resultat és un bacon únic amb un sabor molt potent i diferenciat i un aroma profund i autèntic.

Cevapcice

El Cevapcice és una de les receptes més emblemàtiques de la nostra carta. Des de sempre, elaborem el picat únicament amb carn de vedella especiada amb mostassa i pebre i seguint processos tradicionals respectant al màxim el producte.

Joff o porchetta

El joff o porchetta és una carn rostida d’elaboració pròpia que treballem des del Viena amb molta cura i dedicació. Un procés que iniciem obrint la panxeta de porc, farcint-la de retall de magre i cap de llom per condimentar-lo amb espècies, lligar-la i introduir-la al forn. Un procediment que realitzem seguint tècniques tradicionals a través de les que rostim el joff lentament durant quatre hores i el banyem amb rom. Aquest ingredient es va absorbint poc a poc fins a crear una capa exterior caramel·litzada i cruixent que contrasta amb la part interior del tall, més sucosa i esponjosa.

Rostim el joff lentament durant quatre hores i el banyem amb rom. Aquest ingredient es va absorbint poc a poc fins a crear una capa exterior caramel·litzada i cruixent que contrasta amb la part interior del tall, més sucosa i esponjosa.

Des de la nostra fàbrica, elaborem tots els ingredients amb passió i il·lusió, en cada petit matís de cada part del procés. Per a nosaltres el procés de fabricació és clau i per això, treballem respectant els sabors originals de tots els ingredients.