Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Un complement healthy

CARTA VERDA

Un complement healthy

Aquesta recepta tan saborosa fusiona la textura cremosa del iogurt, el toc del mango fresc i la melositat de la melmelada de mango.

Descobreix >
Les begudes pròpies

CARTA VERDA

Les begudes pròpies

Explora la carta

Piri Piri

A partir dels vostres suggeriments i les nostres inquietuds, reformulem la recepta del Piri Piri, un tall rodó de pollastre adobat amb salsa piri-piri, formatge emmental, tomàquet madur, ceba cuita i guacamole.

Descobreix >
Piri Piri

Explora la carta

Els gelats del Viena

Els gelats són els aliats perfectes dels estius. Productes exquisits per assaborir en qualsevol moment del dia: de torró, maduixa, vainilla i xocolata. Quin serà el teu preferit?

Descobreix >
Els gelats del Viena
Croque Rémy

Explora la carta

Croque Rémy

Alpino

Explora la carta

Alpino

L’ingredient protagonista de la recepta és el joff o porchetta, la carn rostida d'elaboració pròpia. Aquest ingredient s’acompanya amb ceba cuita, formatge emmental i salsa alpina d’elaboració pròpia, tot farcint el pa de motlle.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Strogonov

Explora la carta

Strogonov

Viatgem al país més extens d’Europa per presentar-vos la Flauta Strogonov: pa de flauta d’elaboració pròpia, farcit de llom a la planxa i salsa Strogonov. Una flauta saborosa i contundent, que no deixa indiferent.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

El procés de producció i fermentació del pa el fem amb farina d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa