Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

ROSSO i BIANCO

EXPLORA LA CARTA

ROSSO i BIANCO

Elaborades de manera tradicional, com a les millors pizzeries, i amb els millors ingredients seleccionats: farina de qualitat, mozzarella fresca, base de tomàquet natural, oli d’oliva i els millors toppings.

Descobreix >
Un complement healthy

CARTA VERDA

Un complement healthy

Aquesta recepta tan saborosa fusiona la textura cremosa del iogurt, el toc del mango fresc i la melositat de la melmelada de mango.

Descobreix >
FISCH

CARTA VERDA

FISCH

Sabors i textures que ajuden a combatre l’avorriment a l’hora de cuidar-se. Amb aquest objectiu, us proposem una amanida on destaca el fumat del salmó, la dolçor del mango i la contundència del cigró.

Descobreix >

Explora la carta

Piri Piri

A partir dels vostres suggeriments i les nostres inquietuds, reformulem la recepta del Piri Piri, un tall rodó de pollastre adobat amb salsa piri-piri, formatge emmental, tomàquet madur, ceba cuita i guacamole.

Descobreix >
Piri Piri

Explora la carta

Els gelats del Viena

Els gelats són els aliats perfectes dels estius. Productes exquisits per assaborir en qualsevol moment del dia: de torró, maduixa, vainilla i xocolata. Quin serà el teu preferit?

Descobreix >
Els gelats del Viena
Croque Rémy

Explora la carta

Croque Rémy

Alpino

Explora la carta

Alpino

L’ingredient protagonista de la recepta és el joff o porchetta, la carn rostida d'elaboració pròpia. Aquest ingredient s’acompanya amb ceba cuita, formatge emmental i salsa alpina d’elaboració pròpia, tot farcint el pa de motlle.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Strogonov

Explora la carta

Strogonov

Viatgem al país més extens d’Europa per presentar-vos la Flauta Strogonov: pa de flauta d’elaboració pròpia, farcit de llom a la planxa i salsa Strogonov. Una flauta saborosa i contundent, que no deixa indiferent.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

El procés de producció i fermentació del pa el fem amb farina d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa