Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Algú ha dit pizza?

CARTA D'ESTIU

Algú ha dit pizza?

Una autèntica pizza italiana elaborada de manera artesanal i amb els millors ingredients seleccionats, una nova proposta que combina la tradició italiana amb tot el sabor de Viena. Ens estrenem amb dues varietats, qualsevol de les dues opcions us conquistarà per complet.

Descobreix >

CARTA D'ESTIU

Sangria de Sidra

La Sangria de Sidra és un producte que, per les seves característiques i el seu origen, té cada cop més acceptació en el públic jove per la seva dolçor i les notes amigables al paladar, que la diferencien d’altres begudes del mercat, com la cervesa i els aperitius.

Descobreix >
Sangria de Sidra
Patates Piri Piri

CARTA D'ESTIU

Patates Piri Piri

Tornem a apostar per la que podem considerar com la salsa nacional de Portugal per acompanyar les patates a grills. La nostra salsa és una recepta pròpia, cremosa com una maionesa, amb el punt picant i especiat propi de la salsa piri-piri.

Descobreix >
Piri Piri

CARTA D'ESTIU

Piri Piri

Sidra

CARTA D'ESTIU

Sidra

La sidra és natural, refrescant i amb poca graduació; es pot prendre com a aperitiu o en còctels i és excel·lent per maridar receptes d’alta gastronomia. Amb un aire actual i renovat, Ladrón de Manzanas és perfecta per prendre-la a qualsevol moment i ocasió.

Descobreix >

BENTORNATS

Gaspatxo

És una recepta que reinterpretem al nostre estil combinant tomàquet, ceba, all, pebrot vermell, vinagre, sal, pebre i meló. A diferència de la recepta tradicional, nosaltres apostem pel meló en substitució del cogombre per tal d’aconseguir un sabor més fresc i suau.

Descobreix >
Gaspatxo
Granites

BENTORNATS

Granites

Recuperem els clàssics dels estius al Viena: les granites. Dues receptes inspirades en les postres típiques de l’illa italiana de Sicília, i que a dia d’avui ja es poden trobar a tota la península Itàlica. Són receptes molt refrescants, amb una textura entre sorbet i granissat; un capritx per qualsevol moment del dia.

Descobreix >
Pastís de Formatge

BENTORNATS

Pastís de Formatge

El Pastís de formatge ja és un clàssic dels estius al Viena. És una recepta elaborada amb formatge fresc cuit, amb una base de pasta brisa coberta de maduixes. Ideal per assaborir per postres, per esmorzar o bé per berenar a mitja tarda. La recepta està inspirada en el popular cheese cake americà.

Descobreix >
TZA

CARTA PRIMAVERA

TZA

Coca Sofia

BENTORNATS

Coca Sofia

Aquesta primavera recuperem la Coca Sofia, inspirada en la gastronomia d’Istanbul, ideal per fugir dels àpats copiosos i pesants. La preparem amb rostit de porc, salsa de iogurt amb comí, pa de coca d’elaboració pròpia, carbassó, formatge emmental i ceba cuita.

Descobreix >
Begudes

CARTA PRIMAVERA

Begudes

CARTA PRIMAVERA

Sucs Naturals

Aquesta primavera seguirem gaudint dels nostres sucs cold-pressed: Leith i Pigalle. Dues propostes 100% naturals, fresques, plenes de vitamines i sense sucres afegits. Begudes saboroses i nutritives llestes per gaudir.

Descobreix >
Sucs Naturals
Coca Provençal

BENTORNATS

Coca Provençal

És una recepta que vam introduir a la nostra carta anys enrere, i una temporada més la recuperem a la nostra carta de Primavera. La Coca Provençal combina diferents textures i destaca per l’ús d’herbes aromàtiques. Una recepta molt completa i amb plenitud sensorial.

Descobreix >
Flauta Strogonov

Explora la carta

Flauta Strogonov

Patio

CARTA PRIMAVERA

Patio

La nova Amanida Patio, elaborada amb tonyina, ou dur, pastanaga ratllada i amb una base de mesclum. Recomanem combinar-la amb la nova vinagreta de salmorejo, d’elaboració pròpia, per gaudir de tot el seu sabor. Una recepta fresca i deliciosa.

Descobreix >
Viena

CARTA PRIMAVERA

Viena

La Viena és la nostra amanida de sempre, elaborada amb una base d’ iceberg que completem amb pernil dolç i formatge, pastanaga ratllada i blat de moro. L’últim pas és combinar-la amb la vinagreta de Mòdena, d’elaboració pròpia que dóna un toc singular.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Inspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full, crema i canyella. Un dolç ideal per degustar en qualsevol moment del dia i assaborir el dolç més popular de Portugal.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

El procés de producció i fermentació del pa el fem amb farina d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa