Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

CARTA D'HIVERN

ROCK & PRINZ

En aquesta nova carta, hi hem volgut atrapar l’essència de l’street food: noves receptes més arriscades inspirades en el dinamisme urbà que no són exclusives del cap de setmana, sinó que conviden a passar bones estones amb els amics també entre setmana.

Descobreix >
ROCK & PRINZ
ROSSO

CARTA D'HIVERN

ROSSO

IPAAPEROL

CARTA D'HIVERN

IPAAPEROL

Aquesta temporada us proposem un còctel amb Aperol, el licor d'origen italià que està de moda, i cervesa IPA; elaborat en els nostres restaurants. Una recepta pròpia amb personalitat que encaixa amb diferents moments del dia, més enllà del cap de setmana.

Descobreix >
#CHOK

CARTA D'HIVERN

#CHOK

Coca Lorraine

BENTORNATS

Coca Lorraine

Recuperem la Coca Lorraine, una combinació d’ingredients que no deixa indiferent al paladar: pollastre rostit, bacon cruixent, ceba cuita, formatge emmental i oli d’herbes aromàtiques; acompanyat amb pa de coca.

Descobreix >
Coca Porcheta

BENTORNATS

Coca Porcheta

L’ingredient estrella d'aquesta coca és la porchetta. Els ingredients que acompanyen són el formatge emmental, ceba confitada amb vinagre de Mòdena, i l’albergínia, que hi dona textura i amorositat.

Descobreix >
Patates Flandes

BENTORNATS

Patates Flandes

Pastís de Xocolata

Explora la carta

Pastís de Xocolata

Convertit en un clàssic de la nostra carta de temporada, una recepta tradicional de pa de pessic de xocolata amb una fina capa de melmelada d’albercoc i una cobertura de xocolata negra. És ideal per assaborir per postres o com a caprici per a berenar.

Descobreix >

Explora la carta

Crema de Carbassó

Un entrant lleuger i calent, reconfortant per als dies més freds. Elaborada tradicionalment i amb recepta pròpia, inclou carbassó, ceba i llet.

Descobreix >
Crema de Carbassó
La Caffetteria

BENTORNATS

La Caffetteria

TZA

Explora la carta

TZA

Piri Piri

Explora la carta

Piri Piri

Reformulem la recepta del Piri Piri: un rodó de pollastre adobat amb salsa piri-piri, formatge emmental, tomàquet madur, ceba cuita i guacamole, tot servit dins el nostre pa rodó d’elaboració pròpia.

Descobreix >
Patio

Explora la carta

Patio

Elaborada amb tonyina, ou dur, pastanaga ratllada i amb una base de mesclum. Per gaudir de tot el sabor d’aquesta recepta, recomanem combinar-la amb la nova vinagreta de salmorejo, d’elaboració pròpia.

Descobreix >
Viena

Explora la carta

Viena

La Viena és la nostra amanida de sempre, elaborada amb una base d’ iceberg que completem amb pernil dolç i formatge, pastanaga ratllada i blat de moro. L’últim pas és combinar-la amb la vinagreta de Mòdena.

Descobreix >
Alpino

Explora la carta

Alpino

L’ingredient protagonista de la recepta és el joff o porchetta, la carn rostida d'elaboració pròpia. Aquest ingredient s’acompanya amb ceba cuita, formatge emmental i salsa alpina d’elaboració pròpia, tot farcint el pa de motlle.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

nspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full i crema aromatitzada amb canyella. Ideal per degustar a qualsevol moment del dia en què et vingui de gust un capritx dolç.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

El procés de producció i fermentació del pa el fem amb farina d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa