Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Molt TASTY, molt VIENA

CARTA DE PRIMAVERA

Molt TASTY, molt VIENA

Arriba la primavera més healthy: una nova carta que us convida a gaudir de receptes originals i urbanes en format bowl. Descubriu la gran varietat d'amanides per gaudir del bon temps!

Explora la carta >
TZA

CARTA DE PRIMAVERA

TZA

Coca Sofia

BENTORNATS

Coca Sofia

Aquesta primavera recuperem la Coca Sofia, inspirada en la gastronomia d’Istanbul, ideal per fugir dels àpats copiosos i pesants. La preparem amb rostit de porc, salsa de iogurt amb comí, pa de coca d’elaboració pròpia, carbassó, formatge emmental i ceba cuita.

Descobreix >
Begudes

CARTA de PRIMAVERA

Begudes

Coca Provençal

BENTORNATS

Coca Provençal

És una recepta que vam introduir a la nostra carta anys enrere, i una temporada més la recuperem a la nostra carta de Primavera. La Coca Provençal combina diferents textures i destaca per l’ús d’herbes aromàtiques. Una recepta molt completa i amb plenitud sensorial.

Descobreix >

Explora la carta

Sucs Naturals

Aquesta primavera seguirem gaudint dels nostres sucs cold-pressed: Leith i Pigalle. Dues propostes 100% naturals, fresques, plenes de vitamines i sense sucres afegits. Begudes saboroses i nutritives perfectes per gaudir en qualsevol moment del dia.

Descobreix >
Sucs Naturals
Patio

CARTA DE PRIMAVERA

Patio

La nova Amanida Patio, elaborada amb tonyina, ou dur, pastanaga ratllada i amb una base de mesclum. Recomanem combinar-la amb la nova vinagreta de salmorejo, d’elaboració pròpia, per gaudir de tot el seu sabor. Una recepta fresca i deliciosa perfecta per acompanyar els nostres entrepans.

Descobreix >
Viena

CARTA DE PRIMAVERA

Viena

La Viena és la nostra amanida de sempre, elaborada amb una base d’ iceberg que completem amb pernil dolç i formatge, pastanaga ratllada i blat de moro. L’últim pas és combinar-la amb la vinagreta de Mòdena, d’elaboració pròpia, que dóna un toc singular als ingredients naturals de l’amanida.

Descobreix >
Flauta Strogonov

Explora la carta

Flauta Strogonov

Iogurt cruixent

Explora la carta

Iogurt cruixent

El iogurt de sempre però ric en textures i sabors. L'ingredient principal és el iogurt natural que acompanyem amb compota de poma i granola de civada amb fruita deshidratada. Gaudiu d'una recepta molt nutritiva i plena de sabor: us sentireu bé!

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Flauta Britània

Explora la carta

Flauta Britània

Recepta freda que té com a ingredient estrella el rosbif d’elaboració pròpia, un ingredient que combina perfectament amb el formatge Emmental fos, la frescor dels espinacs i la tendresa de la ceba cuita.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

Una de les nostres tradicions més arrelades és el procés de producció i fermentació del pa. La farina prové d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, com a mínim, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa
Cevapcice

Explora la carta

Cevapcice

El Cevapcice és una de les receptes més emblemàtiques de la nostra carta. Des de sempre, elaborem el picat únicament amb carn de vedella d'elaboració pròpia, especiada amb mostassa i pebre, seguint processos tradicionals respectant al màxim el producte.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Inspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full, crema i canyella. Un dolç ideal per degustar en qualsevol moment del dia i assaborir el dolç més popular de Portugal.

Descobreix >