Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Explora la carta

Croissanteria

La nostra carta de croissanteria es revoluciona i incorpora noves receptes: més llamineres i amb nous formats per gaudir amb l'esmorzar o amb el teu cafè de mitja tarda. Tot acompanyat de la nostra caffetteria clàssica.

Descobreix >
Croissanteria
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Coca Provençal

Explora la carta

Coca Provençal

S’elabora amb pollastre, formatge Brie, pebrot escalivat i carxofes confitades amb oli d’herbes provençals. Per elaborar aquesta coca ens inspirem en la Provença francesa, un territori molt ric en herbes aromàtiques.

Descobreix >
Pastís de xocolata

Explora la carta

Pastís de xocolata

Inspirat en el pastís de xocolata inspirat en la recepta Sacher vienesa; una recepta tradicional de pa de pessic de xocolata amb una fina capa de melmelada d’albercoc i una cobertura de xocolata negra.

Descobreix >
Croque Rémy

Explora la carta

Croque Rémy

Alpino

Explora la carta

Alpino

L’ingredient protagonista de la recepta és el joff o porchetta, la carn rostida d'elaboració pròpia. Aquest ingredient s’acompanya amb ceba cuita, formatge emmental i salsa alpina d’elaboració pròpia, tot farcint el pa de motlle.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

El procés de producció i fermentació del pa el fem amb farina d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa