Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Descobriu la carta de primavera!

Carta de primavera

Descobriu la carta de primavera!

Seguim viatjant pel vell continent per descobrir receptes, reinterpretar-les al nostre estil i compartir-les amb tots vosaltres. Us mengeu Europa amb nosaltres?

Descobreix >
Amanida alla Norma

Carta de primavera

Amanida alla Norma

Una oportunitat per assaborir una amanida de pasta inspirada en el plat sicilià per excel·lència: pasta alla Norma. Una recepta completa, ideal per assaborir com a plat principal.

Descobreix >

Carta de primavera

Iogurt cruixent

El iogurt de sempre però ric en textures i sabors. L'ingredient principal és el iogurt natural que acompanyem amb compota de poma i granola de civada amb fruita deshidratada. Gaudiu d'una recepta molt nutritiva i plena de sabor: us sentireu bé!

Descobreix >
Iogurt cruixent
Llet d'arròs

Carta de primavera

Llet d'arròs

Aquesta primavera ja podeu demanar el vostre cafè amb llet d'arròs.
És una llet molt digestiva, lleugera i nutritiva, ideal per a totes les persones a qui els costa digerir la llet de vaca o bé, prefereixen no consumir llet provinent d'animals.

Descobreix >
Coca Provençal

Carta de primavera

Coca Provençal

Torna la Coca Provençal, una recepta de sempre que sabem que agrada als vienesos. Ens inspirem en la Provença francesa per elaborar aquesta coca que combina pollastre, formatge Brie, pebrot escalivat i carxofes confitades amb oli d'herbes provençals.

Descobreix >
Flauta Strogonov

Explora la carta

Flauta Strogonov

El teu petit plaer

Explora la carta

El teu petit plaer

Volem que gaudiu del vostre dia a dia, ja sigui per fer una pausa en un dia atrafegat o bé per compartir entreteniment amb els vostres amics i familiars. Per això, us proposem dues receptes de cafeteria per assaborir en qualsevol moment del dia: el Te Royal i el Cappuccino.

Descobreix >

Mercat gastronòmic

Kalakukko

El plat nacional de Finlàndia: pa farcit de peix. Pels finlandesos, cada dia de l’any és un bon moment per prendre Kalakukko, això sí, prioritzen menjar-lo fora de casa!

Descobreix >
Kalakukko
Apfelstrudel

Apfelstrudel

Un pastís de pasta de full, farcit de compota de poma, sucre, canyella, panses i pa ratllat cuinat al forn. Les postres preferides d'Àustria, ideals per assaborir en calent, acompanyat d’una salsa calenta dolça de crema aromatitzada amb vainilla.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Flauta Britània

Explora la carta

Flauta Britània

Recepta freda que té com a ingredient estrella el rosbif d’elaboració pròpia, un ingredient que combina perfectament amb el formatge Emmental fos, la frescor dels espinacs i la tendresa de la ceba cuita. Ingredients que es condimenten amb mostassa que aporta el toc final.

Descobreix >

Explora la carta

Te freddo

Escollim el te negre per la seva aroma forta i intensa i el combinem amb llimona, menta i fruites vermelles, servit en un got amb gel. La mescla dels ingredients aporta frescor i fa de la recepta una beguda ideal per refrescar-se.

Descobreix >
Te freddo

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

Una de les nostres tradicions més arrelades és el procés de producció i fermentació del pa. La farina prové d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, com a mínim, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa
Cevapcice

Explora la carta

Cevapcice

El Cevapcice és una de les receptes més emblemàtiques de la nostra carta. Des de sempre, elaborem el picat únicament amb carn de vedella d'elaboració pròpia, especiada amb mostassa i pebre, seguint processos tradicionals respectant al màxim el producte.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Inspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full, crema i canyella. Un dolç ideal per degustar en qualsevol moment del dia i assaborir el dolç més popular de Portugal.

Descobreix >