Assaborim
Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.
EXPLORA LA CARTA
ROSSO i BIANCO
Elaborades de manera tradicional, com a les millors pizzeries, i amb els millors ingredients seleccionats: farina de qualitat, mozzarella fresca, base de tomàquet natural, oli d’oliva i els millors toppings.
Descobreix >
CARTA VERDA
Un complement healthy
Aquesta recepta tan saborosa fusiona la textura cremosa del iogurt, el toc del mango fresc i la melositat de la melmelada de mango.
Descobreix >
CARTA VERDA
FISCH
Sabors i textures que ajuden a combatre l’avorriment a l’hora de cuidar-se. Amb aquest objectiu, us proposem una amanida on destaca el fumat del salmó, la dolçor del mango i la contundència del cigró.
Descobreix >Explora la carta
Piri Piri
A partir dels vostres suggeriments i les nostres inquietuds, reformulem la recepta del Piri Piri, un tall rodó de pollastre adobat amb salsa piri-piri, formatge emmental, tomàquet madur, ceba cuita i guacamole.
Descobreix >Explora la carta
Els gelats del Viena
Els gelats són els aliats perfectes dels estius. Productes exquisits per assaborir en qualsevol moment del dia: de torró, maduixa, vainilla i xocolata. Quin serà el teu preferit?
Descobreix >
Explora la carta
Croque Rémy
Descobreix >
Explora la carta
Alpino
L’ingredient protagonista de la recepta és el joff o porchetta, la carn rostida d'elaboració pròpia. Aquest ingredient s’acompanya amb ceba cuita, formatge emmental i salsa alpina d’elaboració pròpia, tot farcint el pa de motlle.
Descobreix >
Explora la carta
Hamburguesa Oxbridge
Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.
Descobreix >
Explora la carta
Strogonov
Viatgem al país més extens d’Europa per presentar-vos la Flauta Strogonov: pa de flauta d’elaboració pròpia, farcit de llom a la planxa i salsa Strogonov. Una flauta saborosa i contundent, que no deixa indiferent.
Descobreix >Explora la carta
Flauta d'ibèric de gla
S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.
Descobreix >Artesans moderns
Elaboració pròpia de pa
El procés de producció i fermentació del pa el fem amb farina d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, amb cinc varietats de blat.
Descobreix >