Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Amanida Xató

Carta d' hivern

Amanida Xató

Carta d'hivern

Patates Uppsala

La mostassa d'anet és una de les salses més populars de la gastronomia escandinava, i aquest hivern al Viena ens hi inspirem per idear una nova salsa per a les patates patates a grill: la maionesa de mostassa d'anet.

Descobreix >
Patates Uppsala

Ben Tornats

Limonates

Les limonates s’han convertit en una de les vostres begudes preferides, són begudes d’inspiració italiana que elaborem al moment. Aquest hivern podreu seguir gaudint de la Limonata i a més podreu tastar una nova recepta: la Limonata alla melagrana.

Descobreix >
Limonates
La Caffetteria

Carta d'Hivern

La Caffetteria

Coca Lorraine

ELS BENTORNATS

Coca Lorraine

Recuperem la Coca Lorraine, inspirada en la quiche lorraine. Tot plegat, una combinació d’ingredients que no deixa indiferent al paladar: pollastre rostit, bacon cruixent, ceba cuita, formatge emmental i oli d’herbes aromàtiques.

Descobreix >
Crema Carbassó

ELS BENTORNATS

Crema Carbassó

Aquest hivern torna la crema de carbassó, elaborada tradicionalment i amb recepta pròpia, que inclou carbassó, ceba i llet. Es tracta d’una recepta universal, nutritiva i equilibrada de sabor suau i textura agradable.

Descobreix >
Pastís de Xocolata

ELS BENTORNATS

Pastís de Xocolata

Convertit en un clàssic de la nostra carta de temporada, és un pastís de xocolata inspirat en la recepta Sacher vienesa; tradicional pa de pessic de xocolata amb una fina capa de melmelada d’albercoc i una cobertura de xocolata negra.

Descobreix >
Iogurt cruixent

Explora la carta

Iogurt cruixent

El iogurt de sempre però ric en textures i sabors. L'ingredient principal és el iogurt natural que acompanyem amb compota de poma i granola de civada amb fruita deshidratada. Gaudiu d'una recepta molt nutritiva i plena de sabor: us sentireu bé!

Descobreix >
Flauta Strogonov

Explora la carta

Flauta Strogonov

Amanida alla Norma

Explora la carta

Amanida alla Norma

Una oportunitat per assaborir una amanida de pasta inspirada en el plat sicilià per excel·lència: pasta alla Norma. Una recepta completa, ideal per assaborir com a plat principal.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Flauta Britània

Explora la carta

Flauta Britània

Recepta freda que té com a ingredient estrella el rosbif d’elaboració pròpia, un ingredient que combina perfectament amb el formatge Emmental fos, la frescor dels espinacs i la tendresa de la ceba cuita.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

En l’elaboració de les flautes i els flautins destaca la fermentació com a punt clau. Les fem fermentar cada dia de 18 a 24 hores a l’establiment i les coem cada 2h.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa
Cevapcice

Explora la carta

Cevapcice

El Cevapcice és una de les receptes més emblemàtiques de la nostra carta. Des de sempre, elaborem el picat únicament amb carn de vedella d'elaboració pròpia, especiada amb mostassa i pebre, seguint processos tradicionals respectant al màxim el producte.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Inspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full, crema i canyella. Un dolç ideal per degustar en qualsevol moment del dia i assaborir el dolç més popular de Portugal.

Descobreix >