Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Britzer

Carta d'estiu

Britzer

Reinterpretem la clàssica recepta del Viena amb una proposta més fresca, urbana i plena de personalitat. El Britzer és la proposta ideal per als amants del frankfurt disposats a conèixer coses noves.

Descobreix >

Carta d'estiu

Granites

Recuperem els clàssics dels nostres estius: les Granites. Dues receptes, una de cafè i una de fruites grogues, inspirades en les postres típiques de l'illa italiana de Sicília. Un capritx ideal per assaborir a qualsevol moment del dia o com a postres.

Descobreix >
Granites
Gaspatxo

Carta d'estiu

Gaspatxo

És una recepta que reinterpretem al nostre estil combinant tomàquet, ceba, all, pebrot vermell, vinagre, sal, pebre i meló. Una proposta ideal per acompanyar un plat principal d'una manera lleugera i saludable.

Descobreix >
Pastís de formatge

Carta d'estiu

Pastís de formatge

Ja és un clàssic dels nostres estius. És una recepta elaborada amb formatge fresc cuit amb una base de pasta brisa recoberta de maduixes. Ideal per assaborir per postres, per esmorzar o bé per berenar a mitja tarda.

Descobreix >
Sucs i begudes naturals

Explora la carta

Sucs i begudes naturals

Iogurt cruixent

Explora la carta

Iogurt cruixent

El iogurt de sempre però ric en textures i sabors. L'ingredient principal és el iogurt natural que acompanyem amb compota de poma i granola de civada amb fruita deshidratada. Gaudiu d'una recepta molt nutritiva i plena de sabor: us sentireu bé!

Descobreix >
Flauta Strogonov

Explora la carta

Flauta Strogonov

Amanida alla Norma

Explora la carta

Amanida alla Norma

Una oportunitat per assaborir una amanida de pasta inspirada en el plat sicilià per excel·lència: pasta alla Norma. Una recepta completa, ideal per assaborir com a plat principal.

Descobreix >

Mercat gastronòmic

Kalakukko

El plat nacional de Finlàndia: pa farcit de peix. Pels finlandesos, cada dia de l’any és un bon moment per prendre Kalakukko, això sí, prioritzen menjar-lo fora de casa!

Descobreix >
Kalakukko
Apfelstrudel

Apfelstrudel

Un pastís de pasta de full, farcit de compota de poma, sucre, canyella, panses i pa ratllat cuinat al forn. Les postres preferides d'Àustria, ideals per assaborir en calent, acompanyat d’una salsa calenta dolça de crema aromatitzada amb vainilla.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Flauta Britània

Explora la carta

Flauta Britània

Recepta freda que té com a ingredient estrella el rosbif d’elaboració pròpia, un ingredient que combina perfectament amb el formatge Emmental fos, la frescor dels espinacs i la tendresa de la ceba cuita. Ingredients que es condimenten amb mostassa que aporta el toc final.

Descobreix >
Coca Provençal

Carta de primavera

Coca Provençal

És una recepta de sempre que sabem que agrada als vienesos. Ens inspirem en la Provença francesa per elaborar aquesta coca que combina pollastre, formatge Brie, pebrot escalivat i carxofes confitades amb oli d'herbes provençals.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

Una de les nostres tradicions més arrelades és el procés de producció i fermentació del pa. La farina prové d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, com a mínim, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa
Cevapcice

Explora la carta

Cevapcice

El Cevapcice és una de les receptes més emblemàtiques de la nostra carta. Des de sempre, elaborem el picat únicament amb carn de vedella d'elaboració pròpia, especiada amb mostassa i pebre, seguint processos tradicionals respectant al màxim el producte.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Inspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full, crema i canyella. Un dolç ideal per degustar en qualsevol moment del dia i assaborir el dolç més popular de Portugal.

Descobreix >