Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

ROCK & PRINZ

CARTA D'HIVERN

ROCK & PRINZ

La carta d'hivern compta amb receptes molt urbanes que no són exclusives del cap de setmana, sinó que conviden a passar bones estones amb els amics també entre setmana. Propostes informals i atrevides, que ens conviden a obrir la ment i passar-nos-ho bé!

Descobreix >
ROSSO

CARTA D'HIVERN

ROSSO

IPAAPEROL

CARTA D'HIVERN

IPAAPEROL

Aquesta temporada us proposem un còctel amb Aperol, sens dubte el licor italià de moda. Una recepta pròpia amb personalitat que encaixa amb diferents moments del dia, més enllà del cap de setmana.

Descobreix >
#CHOK

CARTA D'HIVERN

#CHOK

Coca Lorraine

BENTORNATS

Coca Lorraine

Recuperem la Coca Lorraine, una combinació d’ingredients que no deixa indiferent al paladar: pollastre rostit, bacon cruixent, ceba cuita, formatge emmental i oli d’herbes aromàtiques; acompanyat amb pa de coca.

Descobreix >
Coca Porcheta

BENTORNATS

Coca Porcheta

L’ingredient estrella d'aquesta coca és la porchetta. Els ingredients que acompanyen són el formatge emmental, ceba confitada amb vinagre de Mòdena, i l’albergínia, que hi dona textura i amorositat.

Descobreix >
Patates Flandes

BENTORNATS

Patates Flandes

Pastís de Xocolata

Explora la carta

Pastís de Xocolata

Convertit en un clàssic de la nostra carta, és un pastís de xocolata inspirat en la recepta Sacher vienesa; tradicional de pa de pessic de xocolata amb una fina capa de melmelada d’albercoc i una cobertura de xocolata negra.

Descobreix >
Crema de Carbassó

Explora la carta

Crema de Carbassó

Es tracta d’una recepta universal, nutritiva i equilibrada de sabor suau i textura agradable, un entrant lleuger i calent, reconfortant pels dies més freds.

Descobreix >
La Caffeteria

Explora la carta

La Caffeteria

TZA

Explora la carta

TZA

Piri Piri

Explora la carta

Piri Piri

Reformulem la recepta del Piri Piri: pollastre adobat amb salsa piri-piri, formatge emmental, tomàquet madur, ceba cuita i guacamole, tot servit dins el nostre pa rodó d’elaboració pròpia.

Descobreix >
Patio

Explora la carta

Patio

L'Amanida Patio, elaborada amb tonyina, ou dur, pastanaga ratllada i amb una base de mesclum. Recomanem combinar-la amb la nova vinagreta de salmorejo d'elaboració pròpia, per gaudir de tot el seu sabor.

Descobreix >
Viena

Explora la carta

Viena

La Viena és la nostra amanida de sempre, elaborada amb una base d’ iceberg que completem amb pernil dolç i formatge, pastanaga ratllada i blat de moro. L’últim pas és combinar-la amb la vinagreta de Mòdena.

Descobreix >
Alpino

Explora la carta

Alpino

L’ingredient protagonista de la recepta és el joff o porchetta, la carn rostida d'elaboració pròpia. Aquest ingredient s’acompanya amb ceba cuita, formatge emmental i salsa alpina d’elaboració pròpia, tot farcint el pa de motlle.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Un pastisset dolç ideal per degustar de postre, com a acompanyant d’una tassa de cafè o per a qualsevol moment del dia en què et vingui de gust un capritx dolç. Tot el sabor de Belém en una mossegada.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

El procés de producció i fermentació del pa el fem amb farina d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa