Blog de notícies

Arriba la nostra esperada Rifa de Nadal!

Tasta una de les noves especialitats de Nadal i aconsegueix el teu codi de
participació. Els premis? Els més apetitosos. Descobreix-los!

Del 19 de novembre al 6 de gener, us convidem a tastar les noves propostes de la carta de Nadal. Només demanant una d’aquestes receptes, rebràs un codi i directament entraràs a participar en la Rifa. És tot un clàssic, i per a molts de nosaltres l’esperit nadalenc ens arriba amb la nova carta de Nadal del Viena. I és que no és només una nova carta, és una forma d’entendre el Nadal i deixar-se portar per la màgia i la il·lusió. Una nova carta atractiva que ofereix al client l’oportunitat de tastar i assaborir una varietat de receptes plenes de tradició.

Com cada any, la carta incorpora la nostra Rifa de Nadal, un sorteig per agrair la vostra fidelitat i confiança, i compartir l’alegria i felicitat del premi guanyat. Per participar-hi només heu de tastar una de les quatre noves receptes de la carta Nadal. Tot seguit, se us entregarà una butlleta amb un codi que us permetrà participar en el sorteig. Per fer-ho, entrar a l’apartat de la Rifa, donar-vos-hi d’alta i introduir el codi alfanumèric de la butlleta. Descobrireu si sou un dels guanyadors a l’instant!

El protagonista del sorteig d’aquest any és, entre d’altres, un viatge a la més bella ciutat del Danubi, Budapest. El regal inclou els bitllets d’avió i una estada de tres dies i dues nits en un hotel de 4 estrelles. A més a més, també sortegem fins a 10 bicicletes de passeig Capri d’estil holandès, una càmera rèflex Canon, 10 packs d’entrades dobles per gaudir del Festival de Valsos i Danses interpretat per l’Orquestra Simfònica del Vallès, i, per als més menuts de casa, sortegem 8 packs de 4 entrades per assistir a La petita flauta màgica, al Petit Liceu. Temptadors, veritat?