Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "política de Cookies".

Compromís amb la qualitat

Elaboració pròpia de carnis


L’objectiu de dur a terme l’elaboració pròpia dels productes carnis és garantir en tot moment l’òptima qualitat dels productes que servim als nostres establiments.
D’aquesta manera, al Viena realitzem el procés complet, des de la compra de la carn, fins a l’elaboració del producte final. Triem les carns segons uns estrictes criteris del departamento de qualitat. Aquesta tria va en funció tant de la pròpia qualitat de la carn com de l’ús que aquesta tindrà posteriorment, sigui en forma d’hamburguesa, de salsitxa, de filet…
A la sala de fabricació s’elaboren la majoria de productes carnis: hamburgueses, salsitas del país, frankfurts, bratwurst i bacon; així com especialitats com el Cevapcice i el Joff. Els productes que ho necesiten passen a la sala de cocció.
Finalment, els productes s’envasen i passen a la secció d’emmagatzematge per ser distribuïts als nostres establiments.

« Compromís amb la qualitat Viena
« Veure la nostra carta