Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Te freddo

La interpretació més divertida del te.


ELS INGREDIENTS

  • Te negre
  • Fruites vermelles
  • Llimona
  • Menta

Una beguda refrescant per a qualsevol moment del dia

Us convidem a gaudir d’una nova beguda molt saborosa i refrescant ideal per als dies més calorosos de l’any.

Et proposem beure el te fred. Escollim el te negre per la seva aroma forta i intensa i el combinem amb llimona, menta i fruites vermelles, servit en un got amb gel. La mescla dels ingredients aporta frescor i fa de la recepta una beguda ideal per refrescar-se.

Photo via VisualHunt.com

D’on prové el te fred?

Tot i que la manera més tradicional i popular de prendre el te és en calent, el te fred és una varietat que va sorgir ja a inicis del segle XIX. Aleshores es tractava d’una beguda coneguda com a “ponx de te” a la que generalment se li afegia alcohol.

Ara bé, el te fred tal i com el coneixem a dia d’avui va néixer a inicis del segle XX. Popularment es diu que el propietari d’una plantació de te oferia aquesta beguda als visitants d’una exposició però la rebutjaven perquè feia calor. Aleshores va decidir afegir un glaçó de gel al te i convertir-lo en un beure refrescant. La idea va ser molt ben acollida pel públic i així es va començar a expandir arreu.