Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Sucs: Brixton, Mitte i Pigneto

Tu decideixes el moment


ELS INGREDIENTS

  • Brixton: maduixots, móres i nabius
  • Mitte: poma, llimona, espinacs i api
  • Pigneto: meló, taronja, pastanaga i menta

Tres sucs refrescants i saborosos que t’ajuden a cuidar-te.

Ens inspirem en els barris urbans de Brixton, Mitte i Pigneto per oferir tres sucs que s’adapten al ritme del teu dia a dia.

Presentem tres sucs de recepta pròpia elaborats amb fruita 100% i molt refrescants. Una alternativa per aquells que es vulguin cuidar; receptes saludables i sense gas que ajuden a complir amb les racions de fruita i verdura recomenades en una dieta saludable. Assaborint un suc, estem ingerint 2 racions de fruita i verdura.

Per elaborar les receptes, ens hem inspirat en el ritme diari de les ciutats i en concret, dels barris de Brixton a Londres, Mitte a Berlín i Pigneto a Roma. El resultat han estat tres tipus de sucs que s’adapten al teu ritme, ideals per assaborir en qualsevol lloc i moment.

Cada suc ha estat elaborat combinant diverses fruites:

Brixton és un suc de maduixots, móres i nabius; de sabor dolç amb lleugers matisos àcids.

Mitte és un suc de poma verda, llimona, espinacs i api; de sabor àcid i molt fresc al paladar.

Pigneto és un suc de meló, taronja, pastanaga i menta; de sabor cítric i molt aromàtic.

Brixton, Mitte i Pigneto són tres barris urbans, alternatius i actuals. Barris plens de vida i de contrastos on la història i el passat conviuen amb el present; barris per passejar i observar l’ambient tranquil.lament; barris on gaudir del seu oci; barris plens de cultura que de ben segur que no et deixaran indiferent.