Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Flauta Norvègia

Combinació de sabors frescos i lleugers


ELS INGREDIENTS

  • Salmó fumat
  • Ou dur
  • Espinacs frescos
  • Salsa d’anet
  • Pa de flauta d’elaboració pròpia

L’origen i la història de la recepta

Aquesta recepta ens trasllada a Noruega i al mar del Nord; a les seves aigües fredes i cristal·lines, als seus rius i fiords. El protagonista indiscutible i més conegut de la gastronomia noruega és el salmó, present a molts plats de la seva cuina però cuinat de manera diferent: al forn, a la brasa, marinat, fumat, en tàrtar, etc.

Tant si és fumat com marinat, a Noruega acostumen a acompanyar el salmó amb una salsa de mostassa amb anet, de sabor suau que matisa el sabor fort del salmó.

Infomastern via Visual hunt / CC BY-SA

La reinterpretació del Viena

Elaborem la flauta Norvègia amb salmó fumat de primera qualitat, d’origen noruec, acompanyat d’ou dur, espinacs i seguint la tradició noruega, amb una salsa de mostassa d’anet que li dóna un toc dolç.

Tastar-la és viatjar a Noruega, el país del salmó per excel•lència.

Una flauta de pa cruixent que contrasta amb la textura cremosa del salmó i l’ou dur amb mostassa d’anet, una combinació de sabors frescos i lleugers.