Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Pastís de xocolata

Inspirat en l'embelmàtic pastís Sacher


ELS INGREDIENTS

  • Pa de pessic de xocolata
  • Melmelada d’albercoc
  • Xocolata negra

L’origen i la història de la recepta

Per elaborar el nostre pastís de xocolata ens inspirem en el clàssic Sacher. Aquest pastís va néixer a Viena l’any 1832 gràcies a Franz Sacher, un ajudant de cuina que va elaborar una innovadora recepta per delectar i sorprendre el príncep de l’Imperi austríac Klemens Wenzel Lothar von Metternich. Les postres van ser tot un èxit i el jove cuiner va iniciar una llarga carrera que el va portar a obrir el famós Hotel Sacher, on va seguir preparant el tradicional pastís.

La reinterpretació del Viena

El Pastís de xocolata és ja un clàssic de la carta de temporada d’hivern. Inspirat en el pastís Sacher vienès, la nostra tradicional recepta consisteix en un pa de pessic de xocolata amb una fina capa de melmelada d’albercoc i una cobertura de xocolata negra. És una recepta ideal per degustar de postres o com a caprici per berenar.