Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Les receptes més nadalenques

Arriba l’època més màgica i esperada de l’any, i al Viena ens encanta celebrar-la amb tots vosaltres. Per això, volem omplir els nostres locals de festa i convidar-vos a menjar-vos el Nadal!

Des del 13 de novembre ns al 7 de gener, us presen- tem quatre especialitats ideals per a aquesta època: la Tartufata, una hamburguesa amb crema de tòfona, brie i xampinyons; el Glühwein, la recepta de vi calent més típica dels mercats nadalencs del centre d’Europa; la Sopa de Galets, la clàssica recepta de Nadal del Viena; i el Tiramisú, ideal per assaborir com a postres o com a capritx a qualsevol hora.

Podeu assaborir les noves receptes fins al 7 de gener.

Tots els que gaudiu de les noves receptes podreu participar a la Rifa de Nadal del Viena i guanyar un munt de premis!